16 sept. 2024 | 14:27

Fenomenul astrologic ce va avea loc pe 19 septembrie. Zodiile care vor fi afectate

Horoscop
Fenomenul astrologic ce va avea loc pe 19 septembrie. Zodiile care vor fi afectate
E timpul să strălucești. Ai fost născut pentru asta!

Astrologii spun că această săptămână este o perioadă excelentă pentru reflecție spirituală, sărbătoare culturală și tranzit planetar. În această săptămână, astrologii vorbesc despre fenomenul astrologic ce va avea loc pe 19 septembrie, dar și despre zodiile care vor fi afectate.

Care este fenomenul astrologic ce va avea loc pe 19 septembrie

În această săptămână, din punct de vedere astrologic, vom avea parte de cel puțin două fenomene astrologice importante. Vorbim, așadar, despre o nouă lună plină care sosește pe 17 septembrie.

Aecastă lună nouă, cunoscută și ca „luna recoltei”, ne anunță că vara se apropie de sfârșit și toamna își face intrarea. În acest contet astrologii vorbesc despre cele mai bune modalități de a profita de acest eveniment lunar puternic și emoționant.

Pe de altă parte, un al doilea fenomen astroligic important va fi pe 19 septembrie, când celebrul Pluto își va face, din nou, apariție în semnul Vărsătorului, rămânând aici până în 2044, conform astrologilor.

Deși ar putea părea aleatoriu, nu este așa, nici pe departe, iar ceea ce se întâmplă acum arată și care sunt zodiile care vor fi afectate de cele 2 fenomene astrologice importante.

Zodiile care vor fi afectate de cele două fenomene astrologice

Faptul că planeta Pluto revine în semnul Vărsătorului, spun astrologii, este o chestie importantă. De fapt, mișcarea lui Pluto în acest semn zodiacal  are loc doar la fiecare 248 de ani. Așadar, faptul că se întâmplă chiar acum, în această perioadă de evenimente fără precedent fără sfârșit este notabil.

Pentru cei care nu știu, Pluto reprezintă tot ceea ce există sub suprafață. Reprezintă, de asemenea, presiunea incredibilă care se acumulează la un nivel subteran, dar și ce se întâmplă atunci când această intensitate extremă este eliberată.

În cele din urmă, Pluto este despre adevăr și putere, este despre decojirea straturilor pentru a identifica cine este cu adevărat la conducere, care este miza reală, și ce se întâmplă cu adevărat.

Berbec

Independența este fraza ta cheie. Este timpul să triumfați asupra temerilor voastre. Călătorește fără inhibiții acolo unde te simți chemat. Aspirațiile tale nu vor fi pe calea actuală în următorii doi ani, ceea ce aduce schimbări majore în viața ta.

Fii flexibil și adaptează-te și cursul va merge mult mai ușor. Este timpul să-ți relaxezi mintea și să alegi cu atenție calea potrivită. Ai putea participa la evenimente sociale și se fi înconjurat de prieteni, de cei dragi și cei apropiați.

Balanță

Vindecarea copilului tău interior îți aduce pace și te eliberează de traumele generaționale. Te vei confrunta cu oglinzi care te fac să vezi adevărul, te împing spre limitele tale și din zona ta de confort. Este timpul să dai jos masca și să devii sinele tău autentic.

Acest capitol din viața ta este despre a face salturi de credință. Dacă ești curajos, universul te va sprijini. Este posibil să finalizezi un proiect important pentru angajator, să-ți asumi mai multe responsabilități sau chiar să părăsești un loc de muncă pentru a începe altul, iar asta aduce o perioadă plină de prosperitate.

Capricorn

În acest moment pentru tine, este să te lași dus de val. Ai încredere în univers, învață cum să te manifești și vei culege roadele. Ai făcut munca interioară și aceasta a dat roade.

Prioritizează-ți finanțele și resursele și asigură-te că totul este în ordine pe măsură ce îți găsești vocea, îți faci noi obiective și noi limite. În această perioadă care-ți energizează mintea, ai putea debuta sau lucra la un proiect intelectual major, scris, vorbit, publicitate, branding sau legat de comunicare, și nu vei spune nu provocărilor.

Vărsător

Acest tranzit te va influența cel mai mult, deoarece inaugurezi o nouă eră a luminii, aducând vindecare și conexiune în lume. Este timpul să îți trăiești viața la maximum, atât pe plan personal, cât și profesional. Îți poți dezvălui în sfârșit sinele autentic lumii, iar împărtășirea ta cu ceilalți îi va trezi și ilumina.

E timpul să strălucești. Ai fost născut pentru asta. Această perioadă probabil nu numai că-ți aduce bani, dar te va determina și să îi investești în locurile potrivite. O mărire de salariu, un nou client, o nouă ofertă de muncă sau o activitate secundară pot apărea în apropierea acestui moment, ceea ce va aduce prosperitate și abundență pentru acești nativi.

Ce înseamnă de fapt tranzitul lui Pluto în Vărsător, fenomenul astrologic ce va avea loc pe 19 septembrie

După o lungă croazieră prin Capricorn, revenirea lui Pluto în Vărsător va oferi o experiență net diferită. În ciuda prefixului său, Vărsătorul este un semn de aer, și toate semnele de aer ale zodiacului, precum Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt asociate cu relațiile, comunitatea și rețelele.

Fiind ultimul semn de aer al zodiacului, Vărsătorul este axat pe Oameni, și fiind guvernat de Uranus, Vărsătorul este motivat de grija colectivă, umanitarism și probleme societale la scară largă. În același timp, acest semn zodiacal este asociat cu rebeliunea și revoluția, împreună cu descoperirile științifice, progresele medicale și realizările tehnologice.

Așadar, atunci când planeta transformării se încurcă cu Vărsător, ar trebui să ne așteptăm la o situație radicală, precum și la unele evoluții extraordinare care pot schimba viața așa cum o știm.

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro