Femeie bătută de propriul soț cu un lemn de foc. Doi copii au rămas fără mamă în urma atacului

Femeie bătută de propriul soț cu un lemn de foc. Doi copii au rămas fără mamă în urma atacului
Femeie ucisă de propriul soț cu un lemn de foc

Doi copii au fost lăsați orfani, după ce tatăl lor și-a atacat soția cu un lemn de foc. Acum, cei mici au ajuns în grija statutului, iar agresorul a fost arestat de către oamenii legii și își așteaptă sentința.

Femeie ucisă de soț

Totul s-a întâmplat pe 30 decembrie, anul trecut, în satul Gura Bădiliței din județul Iași. Potrivit anchetatorilor, în urma unui conflict spontan între cei doi soți, bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri pe tot corpul, cu o bucată de lemn, pregătită pentru a fi pusă în sobă. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice atunci când a comis fapta.

Din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat la domiciliu pe 31 decembrie, a doua zi. Moartea a fost cauzată de șocul hemoragic consecutiv multiplelor leziuni, concurator cu intoxicația etilică acută, au precizat medicii legiști. Bărbatul a fost reținut și acuzat de lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Cei doi copii ai familiei sunt acum în grija statului.

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Ia faţă de inculpatul Gelu Tinel Gherasim, cercetat sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat”, au afirmat recent judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Femeie găsită inconștientă într-o parcare

O femeie, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită inconștientă într-o parcare din localitatea Odobești, județul Vrancea. Aceasta a fost bătut crunt și abandonată într-o baltă de sânge, cu multiple leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență specialiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, un echipaj medical și polițiștii din cadrul Poliției Odobești.

„Duminică seară, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital”, a precizat IPJ Vrancea.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă a decedat ulterior din cauza rănilor suferite. Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările, alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI