Femeia care îşi închiriază soţul cu 50 de euro. Ce trebuie să facă bărbatul de banii aceştia, este foarte căutat

Femeia care îşi închiriază soţul cu 50 de euro. Ce trebuie să facă bărbatul de banii aceştia, este foarte căutat
Femeia care îşi închiriază soţul cu 50 de euro. Ce servicii prestează bărbatul din Marea Britanie. Afacere inedită.

Femeia care îşi închiriază soţul cu 50 de euro. Nu ar fi crezut că o astfel de inițiativă ar pune-o în poziția de a-și construi o afacere pe seama serviciilor pe care le pune la dispoziție. Ce trebuie să facă bărbatul său de banii solicitați. Este foarte căutat.

Femeia care îşi închiriază soţul cu 50 de euro

O femeie din Marea Britanie, pe nume Laura Young, a decis să-și deschidă o afacere inedită. S-a lăsat inspirată de o poveste pe care a ascultat-o la un podcast al unui bărbat care se ocupă cu montarea de mobilă. Astfel, s-a gândit să pună la dispoziția oamenilor, în special a femeilor singure, abilitățile partenerului său de viață în domeniul amintit.

Laura Young spune că soțul ei are o perspectivă aparte asupra construirii și montării diverselor obiecte. Prin urmare, serviciile sale ar fi putut ajuta multă lume neajutorată, s-a gândit femeia din Marea Britanie.

„Este foarte bun la construit lucruri şi nu respectă instrucţiunile. Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit.

Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete”, a explicat Laura Young.

Femeia a decis să anunțe pe rețelele sociale, precum Facebook, totul despre serviciile pe care le poate furniza bărbatul. James, pe numele său, ajută diverse persoane să asambleze sau să mute mobilă, să monteze televizoare, să pună perdele la sau draperii la geamuri, să schimbe tapetul și altele de acest fel.

„Îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”

Deși nimeni nu se aștepta, cererea a crescut surprinzător de mult. În momentul de față, James Young are ocupată toată agenda de lucru pentru luna decembrie. Bărbatul lucrează de la ora 09.00 la ora 17.00. Astfel, soția lui s-a gândit să pună bazele unei adevărate idei de afaceri, mai ales că are de întreținut și trei copii.

„Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru. Aşa că, acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a spus Laura Young, potrivit publicației The Mirror.

Citește și: Ce a aflat un medic care a decis să îşi spioneze soţia. E de necrezut ce făcea femeia în bucătărie când el nu era acasă

Pentru fiecare „închiriere” a bărbatului pentru prestarea serviciilor amintite, Laura Young cere o sumă de 50 de euro pe oră. Valoarea serviciilor este, astfel, calculată în funcție de numărul de ore petrecute la muncă, nu în funcție de lucrare. De menționat că James Young nu se ocupă de servicii electrice sau sanitare.

Urmăriți Playtech.ro și pe