Ce a descoperit o femeie după ce soțul său a anunțat-o că a cumpărat un purificator de aer. Și-a dat seama după câteva zile

Ce a descoperit o femeie după ce soțul său a anunțat-o că a cumpărat un purificator de aer. Și-a dat seama după câteva zile
Poveste uluitoare. Ce a descoperit o femeie la purificatorul de aer cumpărat de soțul său

Un bărbat și-a anunțat partenera că își dorește să cumpere un purificator de aer, așa că femeia a acceptat bucuroasă, gândindu-se că dispozitivul este extrem de folositor pentru locuință. Totuși, ea a aflat în doar câteva zile că a fost mințită de soț, așa că a luat o decizie ridicală.

Ce a cumpărat un bărbat în locul unui purificator de aer

Mulți împătimiți de jocuri s-au bucurat enorm în momentul în care au urmărit lansarea Xbox Series X și PlayStation 5, dar și a unor jocuri noi. Numeroase persoane s-au decis să scoată mulți bani din buzunar pentru a cumpăra gadget-urile, iar ofertele numeroase de Black Friday le-au făcut cu ochiul tuturor.

Un bărbat a vrut să își cumpere un PS5, însă nu a știut ce scuză să inventeze în fața soției. El nu a putut rezista tentației, așa că și-a dorit să încerce noile jocuri și să își îndeplinească acest vis. Acesta s-a decis să își mintă partenera pentru a reuși să achiziționeze gadget-ul dorit.

Acesta s-a decis să îi spună partenerei sale că PS5-ul era un purificator de aer. El a convins-o că trebuia neapărat să cumpere acest obiect pentru casă, așa că, femeia, care nu se pricepea la astfel de lucruri, a acceptat imediat. Ce s-a întâmplat apoi între cei doi soți întrece limita imaginației.

Ce a făcut soția. Și-a dat seama în doar câteva zile că a fost mințită

Totuși, minciuna are picioare scurte, așa că femeia și-a dat seama de ce a făcut partenerul său în doar câteva zile. Aceasta a fost extrem de supărată pentru faptul că soțul ei a mințit-o și i-a spus că își dorește să cumpere un purificator de aer, așa că a pus piciorul în prag. Ea a luat o decizie drastică.

Aceasta și-a obligat soțul să vândă consola de jocuri în momentul în care și-a dat seama că a fost mințită. Fericirea bărbatului a fost brusc spulberată, mai ales pentru că a fost nevoit să renunțe la obiectul pe care îl dorise extrem de mult pentru bunăstarea căsniciei sale, potrivit Asia One.

În cele din urmă, PS5-ul a fost vândut unei alte persoane. Se pare că totul s-a aflat în momentul în care un client a întrebat bărbatul de ce își dorește să renunțe la consola de jocuri pentru un preț foarte scăzut. Acesta s-a văzut nevoit să spună adevărul despre cum a ajuns în posesia obiectului dorit de mulți.