Femeia care i-a schimbat viaţa lui Gigi Becali. Nu o expune, dar e dragostea vieţii sale

de: Andrei Simion
11 08. 2023

În ciuda faptului că se bucură de multă popularitate, românii nu cunosc secrete familiei sale. Gigi Becali își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Latifundiarul din Pipera are trei fiice. Puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit, de fapt, patronul FCSB. Foto

Femeia care i-a schimbat viaţa lui Becali

S-au căsătorit în anul 1994, cu aproximativ nouă ani înainte ca omul de afaceri să își investească veniturile financiare în fotbal. La vremea respectivă, latifundiarul era în vârstă de 26 de ani, însă ea era adolescentă. Nu, nu este o glumă: avea doar 14 ani.

Căsătoria a fost una aranjată de către familiile ambelor părți. S-a întâmplat încă de pe vremea când cei doi s-au născut. Părinții celor ce aveau să devină parteneri de viață au ținut cont de câteva tradiții vechi, pe care foarte puțini români le mai respectă astăzi.

Pentru unii, informația ar putea să fie una surprinzătoare, însă adevărul este că Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița într-o ceremonie discutată încă de pe vremea când erau copii. Mai mult decât atât, soția latifundiarului din Pipera este, de fapt, verișoara lui de gradul trei.

Becali și soția sunt veri de gradul trei

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie.

Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important. Tot ce îţi rămâne: familia şi copiii”, a spus Gigi Becali, în urmă cu mai mult timp, despre viața sa de familie.

Câți copii au împreună cei doi soți

În ciuda aspectelor care pentru unii ar putea fi controversate, cei doi parteneri de viață, Gigi și Luminița Becali, s-au iubit foarte mult, având împreună trei fete. Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani) sunt cele trei tinere cu care cuplul se mândrește nespus.

În ciuda faptului că, prin prisma activităților pe care le desfășoară, Gigi Becali își expune viața profesională public, nu la fel se întâmplă când vine vorba despre chestiuni private. Deși o iubește foarte mult pe soția lui, patronul FCSB o protejează ținând-o departe de camerele foto ale paparazzilor.

La fel procedează și în cazul fiicelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina, care vor moșteni averea patronului FCSB, după cum chiar el a dezvăluit în mai multe intervenții pentru presa românească.