Femeia care a făcut 44 de copii până la 36 de ani. Ce a pățit acum este revoltător

de: Diana Radu
12 01. 2020

O femeie din Uganda a dat naștere la 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Cazul tinerei mame a intrat în istorie și a impresionat o lume întreagă. Acum, însă, tinerei i s-a interzis să mai facă alți copii. Cum a reacționat aceasta la aflarea veștii?

Femeii care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani i s-a interzis să mai rămână însărcinată

Mariam Nabatanzi a devenit cunoscută datorită numărului uriaș de copii cărora le-a dat viață. Mai exact, femeia a adus pe lume 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Mariam a născut prima pereche de gemeni în 2013, la un an după ce s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 40 de ani. Ulterior, femeia a continuat să nască un număr mare de copii la fiecare sarcină, din cauza unei afecțiuni genetice.

Mai târziu, la vârsta de 40 de ani medicii i-au interzis femeii să mai rămână însărcinată pentru binele ei. Mariam s-a arătat bucuroasă că ”este în final liberă”, arată presa din Ghana. Femeia a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Ghana că a vrut să ia anticoncepționale după primele sarcini, dar că medicii i-au spus că pot duce la complicații din cauza afecțiunii sale genetice. Drept urmare, la 40 de ani a fost nevoită să facă o intervenție chirurgicală în urma căreia să nu mai poată face copii.

Femeii care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani i s-a interzis să mai nască

Mama eroină a adus pe lume de-a lungul anilor șase perchi de gemeni și a fost însărcinată de patru ori cu tripleți și de cinci ori cu cvadrupleți. În total femeia a avut 15 sarcini din care au rezultat 44 de copii. Din păcate șase dintre copii acesteia au murit, însă Mariam Nabatanzi îi crește și îi îngrijește pe toți ceilalți 38 copii ai săi.

Cu atâtea guri de hrănit, femeia a lucrat în toate domeniile, pentru a-şi asigura pâinea, fiind coafeză şi chiar decorator. La ora actuală, adună fier vechi, face gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturale. Toți banii sunt folosiți pentru a-și hrăni copiii, pentru a le asigura medicamente, haine și a le plăti școala.