Femeia berbec – o zodie cu care nu te pui. Ce trăsături ”de căpătâi” au ele

Caracteristici ale femeii din zodia berbec

Zodia berbec este inclusă în perioada 21 martie – 20 aprilie, este un element de foc cu energie fizică, independență și curaj, dar care are ca defecte graba și  agresivitatea.

Când vine vorba de femeile din acest semn zodiacal, se spune că sunt greu ”de ținut în frâu”. O femeie în zodia berbec va fi mereu o luptătoare și va pune mereu pasiunea în tot ceea ce face. Pentru a o cuceri, este nevoie de tărie de caracter, perseverență și multă ambiție pentru că va fi o adevărată provocare.

Femeia berbec și caracterul ei puternic

Fiind o zodie guvernată de planeta Marte, planetă de foc, pasiunea și războiul vor fi mereu prezente în jurul femeii berbec. Atât în ceea ce privește aspectul, cât și atitudinea, vor fi ușor de remarcat, fiind foarte atrăgătoare și incitante. De asemenea, focul definește caracterul acestui nativ, firea puternică. Arată și încăpățânarea, ușurința de a se enerva și de a porni conflicte.

Independența este o trăsătură definitorie a femeii berbec. Aceasta este una puternică. Nu are mereu nevoie de cineva care să o sprijine pentru a reuși să își atingă scopurile. Independența financiară o reprezintă, preferă să facă totul pe cont propriu și să nu aștepte finanțarea din partea partenerului pentru a-și îndeplini un vis.

Zodie independentă

Este considerată zodia care se poate descurca fără probleme fără prezența masculină prin preajmă. În ciuda altor astre care depind de parteneri. Chiar dacă se descurcă și fără, simte nevoia de afecțiune și are, de asemenea, nevoie de protecție și alinare. Pentru ea, bărbatul ideal trebuie să fie unul puternic, devotat și gata să lupte oricând alături de ea, un adevărat erou. Va fi greu de controlat de către bărbat pentru că ea tinde să preia inițiativa și să controleze totul.

Femeia din zodia berbec
Femeia din zodia berbec

Nu va fi niciodată atrasa de cel care o idolatrizează și nu își dorește un cățeluș care să îi acorde iubire necondiționată și care să fie sub conducerea ei. În acele condiții, își va pierde, cu siguranță, interesul. Chiar dacă se bucură de laudele aduse, acestea trebuie incluse cu grijă, pentru că exagerarea îi va trezi nesiguranța și îi va reduce încrederea.

Dornică de aventură, încearcă se bucure mereu de viață. Femeia berbec este o fire activă și încântată de activitățile practicate în aer liber. Se simte în largul ei când face sport și sunt, în general, firi active.

Părțile negative ale unei femei berbec

Pe cât de multe calități ar avea, defectele specifice vor fi mereu încăpățânarea și impulsivitatea. Un berbec mereu va fi tentat să lupte pentru ceea ce își dorește cu ardoare. Nu va lăsa nimic să-i stea în cale, dar acest lucru nu va fi mereu unul benefic. Competitivitatea sa poate fi dusă la extrem, iar viziunea sa să fie întunecată de dorința de câștig. Nu va fi tentată niciodată să renunțe în fața cuiva și tinde să facă asta și în viața personală, chiar și cu o relație care scârțâie.

femeia din zodia berbec
femeia din zodia berbec

Femeile berbec au tendința de a se aprinde ușor, iar impulsivitatea lor este greu de controlat în unele momente. Din cauza firii lor efervescente și tăioase, femeile berbec sunt criticate de societate, mai mult pentru că își exprimă negativ emoțiile. La cât de repede se aprind, la fel de repede se pot calma și nu obișnuiesc să poarte pică. Răzbunarea nu este arma pe care ele o folosesc, iar faptele celorlalți nu o vor putea afecta. Chiar dacă la exterior este o fire războinică și puternică, la interior vei găsi o ființă ce simte nevoia de iubire și afecțiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI