02 sept. 2023 | 23:47

FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Laurențiu Reghecampf, umilit la întoarcerea pe stadionul din Ghencea, Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă – FOTO & VIDEO

News
FCSB - Universitatea Craiova 3-0. Laurențiu Reghecampf, umilit la întoarcerea pe stadionul din Ghencea, Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă - FOTO & VIDEO

Învinsă la Arad, etapa trecută, FCSB s-a răzbunat pe Universitatea Craiova, în meciul vedetă din runda cu numărul opt. Soarta partidei a fost pecetluită încă de la pauză, după o primă repriză superbă a roș-albaștrilor. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 13 din pasa lui Octavian Popescu, cel care a prins din nou postul de titular în banda stângă a atacului, după suspendarea lui Florinel Coman. Totul a pornit de la greșeala lui Alexandru Mitriță.

Tot atacantul oltenilor a greșit și în minutul 21 când Radunovic a reușit să majoreze scorul. Lucrurile au fost clare încă din minutul 45 când Darius Olaru a reușit dubla din pasa magistrală a lui Octavian Popescu, după ce Andrea Compagno a avut inspirația să nu intervină pentru că ar fi fost semnalizat în ofsaid.

FCSB urcă pe primul loc într-o zi în care CFR Cluj s-a impus cu 4-1 pe terenul lui FC Voluntari, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4.

FCSB – Universitatea Craiova 3-0, (Olaru 13, 45, Radunovic 21)

Min 90+4. Final de meci.

Min 90+3. Ocazie mare FCSB. Andrea Compagno scapă pe contraatac, Laurențiu Popescu este mult ieșit dintre buturi, dar atacantul italian trimite puțin pe lângă poartă.

Min 90.  Arbitrul arată patru minute de prelungire.

Min 88. Două schimbări la FCSB. Haruț și Lixandru au intrat în locul lui Adrian Șut și Ovidiu Popescu.

Min 80. Lyes Houri primește cartonașul galben.

Min 76. Darius Olaru îi lasă locul lui Damjan Djokovic.

Min 72. Tresărire de orgoliu a oltenilor. Danciu reia din șase metri balonul, dar Târnovanu este la post și respinge mingea în față.

Min 69. Au intrat Miculescu și Radaslavescu, au ieșit Băluță și Octavian Popescu.

Min 66. Andrei Ivan este fluierat în momentul în care a fost înlocuit, Elvir Koljic și-a făcut apariția pe teren. Este a cincea mutare pe care o face Laurențiu Reghecampf, deși mai sunt 30 de minute până la finalul partidei.

Min 61. Ocazie Universitatea Craiova: Andrei Ivan șutează din marginea careului mare, dar mingea se duce mult peste poartă.

Min 57. Baiaram este înlocuit de Danciu. Patru schimbări la Universitatea Craiova.

Min 56. Octavian Popescu primește cartonașul galben.

Min 55. Darius Olaru centrează din nou ideal, Ngezana este în careu și trimite balonul cu capul în transversală. Sud-africanul este însă în ofsaid.

Min 46. A început repriza a doua. Laurențiu Reghecampf a făcut trei modificări, după „modelul” Gigi Becali. Au ieșit Ngong, Crețu și Zajkov, au intrat Lyes Houri, Vlădoiu și Mateiu.

Min 45+3. Final de repriză.

Min 45. GOOOOOL FCSB!!!! Darius Olaru reușește cea mai bună repriză din acest campionat și marchează încă o dată. Octavian Popescu pasează decisiv, Compagno nu se implică, pentru că ar fi fost în ofsaid, balonul ajunge la Olaru care îl bate din nou pe portarul Popescu.

Min 41. Nicușor Bancu protestează și primește cartonașul galben.

Min 39. Zajkov primește cartonașul galben.

Min 36. Andrei Ivan primește caronașul galben.

Min 34. Alexandru Mitriță avansează pe centrul terenului, ajunge la 20 de metri și șutează în forță, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min 26. Octavian Popescu execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri, balonul se duce tare și este bine plasat, dar respinge portarul Laurențiu Popescu.

Min 25. Octavian Popescu atacă vijelios careul advers, Ndong îl fauletează și primește cartonașul galben.

Min 21. GOOOOOOL FCSB!!! Mitriță greșește din nou, apărarea nu este pregătită, Băluță vrea să continue, dar pasează la Radunovic și fundașul a reușit să-l învingă pe portarul Laurențiu Popescu. Început de coșmar pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf.

Min 20. Ocazie mare FCSB! Darius Olaru execută impecabil o lovitură liberă în careu, Andrea Compagno se înalță și trimite frumos cu capul, dar portarul Laurențiu Popescu se întinde și reușește să respingă.

Min 13. GOOOOOL FCSB!!!! Alex Mitriță greșește o execuție, Octavian Popescu primește de la Darius Olaru și îi retrimite la marginea careului, portarul Laurențiu Popescu nu se înțelege cu fundașii și iese neinspirat, iar mijlocașul FCSB trimite balonul în plasă. Ce greșeală în apărarea oaspeților.

Min 8. Roș-albaștrii se apără foarte rău, Badelj apare singur în careu și trimite cu capul pe lângă poartă. Ocazie foarte mare pentru echipa vizitatoare.

Min 7. Adrian Șut nu este decis, balonul ajunge la Alexandru Crețu, dar șutul acestuia este respins în corner. Ocazie bună pentru oaspeți.

Min 5. Ovidiu Popescu primește cartonașul galben.

Min 4. Ocazie mare FCSB. Andrea Compgano trimite mingea în transversală, după centrarea ideală a lui Darius Olaru. Ce început de meci pentru formația gazdă.

Min 1. A început partida din Ghencea.

UPDATE 20.00 – FCSB – Universitatea Craiova, echipe de start:
FCSB (4-3-3): 32. Târnovanu – 2. Crețu, 5. Dawa, 30. Ngezana, 33. Radunovic – 23. Ov. Popescu, 8. Șut, 27. Olaru – 25. Băluță, 9. Compagno, 10. Oct. Popescu
Rezerve: 1. Udrea, 3. Panțâru, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 22. Toma, 80. Radaslavescu, 88. Djokovic
Antrenor: Elias Charalambous

CSU CRAIOVA (4-2-3-1): 21. L. Popescu – 12. Ndong, 26. Zajkov, 15. Badelj, 11. Bancu – 27. Kurtici, 6. Screciu – 4. Al. Crețu, 10. Baiaram, 28. Mitriță – 9. Ivan
Rezerve: 1. Lazar, 2. Vlădoiu, 8. Mateiu, 14. Houri, 19. Koljic, 23. Căpățână, 31. Isfan, 34. Da Silva, 37. Danciu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Steaua (București)
Arbitru: Adrian Cojocaru; A1: Mihai Marica; A2: Ovidiu Artene
Arbitru VAR: Radu Petrescu; Arbitru AVAR: Cosmin Vatamanu

UPDATE 19.00 – Jucătorii celor de la FCSB au ajuns la stadion escortați de o mașină de jandarmi.

UPDATE 18.50– Vestiarele celor două echipe sunt pregătite! FCSB va juca în roșu, iar oltenii în albastru.

FCSB și Universitatea Craiova își propun să câștige titlul, dar etapa trecută au ieșit „șifonate” serios, după înfrângerile suferite în deplasare. Roș-albaștrii au fost învinși la Arad de UTA, cu 2-1, iar oficialii echipei au făcut un scandal foarte mare reproșând brigăzii care a condus meciul că au acordat eronat o lovitură de la 11 metri. Gigi Becali a vorbit chiar de un complot la adresa formației lui „regizat” de Istvan Kovacs. Și formația lui Laurențiu Reghecampf a fost învinsă în deplasare, în duelul cu Farul, iar antrenorul și patronul Mihai Rotaru și-au criticat jucătorii.

FCSB are probleme serioase de lot. Vlad Chiricheș s-a accidentat la Arad și va lipsi cel puțin trei luni, iar Florinel Coman și Alexandru Pantea sunt suspendați, după ce au fost eliminați etapa trecută.

„Nu ascultăm scuze, spun mereu că avem un lot numeros, dar sunt sigur că jucătorii care vor intra mâine vor da ce au mai bun. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal.

A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități încât să gestionăm totul cât mai bine. Nu putem câștiga toate meciurile, urma să vină prima înfrângere, s-a întâmplat săptămâna trecută, dar partea bună e că a venit deja următoarea șansă să demonstrăm ce putem.

Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta, avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca, dar vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție”, a declarat antrenorul formației FCSB, Elias Charalambous.

Roș-albaștrii au primit însă și vești bune: Adrian Șut și Alexandru Băluță și-au revenit după problemele medicale și vor face parte din lot.

„M-am refăcut. A fost o perioadă foarte grea, pentru că au venit accidentările una după alta. Nu e tocmai plăcut să stai în tribună și să încerci să te recuperezi. Am tras cât am putut de tare să revin pe teren. Mă bucur că sunt apt și pregătit pentru acest meci.

Fiecare meci e special pentru mine, pentru că vreau să dau tot ce am mai bun și să ajut echipa cât mai mult. S-a întâmplat chiar împotriva lor să revin, dar asta e mai puțin important. Important este să aducem cele trei puncte și să-i bucurăm pe suporteri.

Sunt sigur că nu voi fi agreat, dar nu cred că vor fi auziți (n.r. fanii Universității Craiova) de suporterii noștri. Trebuie să facem ce am exersat la antrenament săptămâna asta și să aducem cele trei puncte. Este o mândrie. Aștept cu nerăbdare să debutez în Ghencea”, a declarat Alexandru Băluță.

Pentru Laurențiu Reghecampf va fi meciul cu numărul 200 în prima ligă. Antrenorul oltenilor va putea miza și pe Lyes Houri, jucătorul prezentat zilele trecute.

„Mă leagă multe amintiri de stadionul Ghencea și e o premieră pe noua arenă. Sper să fie de bun augur și să avem parte de un rezultat pozitiv!

Avem ocazia să arătăm că meciul de la Constanța a fost un accident. Nu i-am recunoscut pe foarte mulți dintre jucătorii noștri și am vorbit cu ei în această perioadă. Vom juca pe un stadion full, lucru ce-i va ajuta pe cei de la Steaua. Îmi cer scuze, mi-e greu să zic mereu FCSB”, a spus Reghe.

FCSB – Universitatea Craiova, echipe probabile:

FCSB (4-3-3): 32. Târnovanu – 23. Ov. Popescu, 5. Dawa, 6. Haruț, 33. Radunovic – 88. Djokovic, 8. Șut, 27. Olaru – 25. Al. Băluță, 9. Compagno, 10. Oct. Popescu
Rezerve: 1. Udrea, 2. V. Crețu, 3. Panțiru, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 30. Ngezana, 80. Radaslavescu
Absenți: Fl. Coman, Pantea (suspendați), Chiricheș, A. Vlad (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

CSU CRAIOVA (4-2-3-1): 21. L. Popescu – 2. Vlădoiu, 26. Zajkov, 6. Screciu, 11. Bancu – 4. A. Crețu, 8. Mateiu – 31. Ișfan, 10. Baiaram, 28. Mitriță – 9. A. Ivan
Rezerve: 1. Lazar, 7. Câmpanu, 12. Ndong, 14. Houri, 15. Badelj, 19. Koljic, 20. Markovic, 27. Kurtic, 37. Danciu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Steaua (București)
Arbitru: Adrian Cojocaru; A1: Mihai Marica; A2: Ovidiu Artene
Arbitru VAR: Radu Petrescu; Arbitru AVAR: Cosmin Vatamanu

FCSB are 5 victorii și un eșec în acest început de sezon, în vreme ce oltenii au un meci în plus, bilanț 4 victorii, două egaluri și o înfrângere.

Cine transmite la TV meciul FCSB – Universitatea Craiova

FCSB și Universitatea Craiova se vor înfrunta azi, de la ora 21:45, în etapa 8 din Liga 1. Duelul din Ghencea va fi transmis de posturile de televiziune PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1. Intrarea suporterilor în arenă se va face începând cu ora 19.15, iar jandarmii au precizat că vor fi controale serioase pentru ca în interiorul stadionului să nu fie aduse materiale pirotehnice.

„Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:15. Toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008.

Toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise. Mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopții. Casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise între 11:00 și 21:45. Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe bilete-fcsb.ro”, s-a comunicatul de către oficialii clubului FCSB.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova va putea fi urmărit și pe site-ul www.playtech.ro.

Sursa FOTO: Sport Pictures

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Nu și-au primit BANII
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro