15 mai 2023 | 08:20

FC Barcelona a câștigat titlul pentru a 27-a oară. Momentul șocant când jucătorii lui Xavi au rupt-o la fugă și s-au refugiat la vestiare – VIDEO & FOTO

News
FC Barcelona a câștigat titlul pentru a 27-a oară. Momentul șocant când jucătorii lui Xavi au rupt-o la fugă și s-au refugiat la vestiare - VIDEO & FOTO

Este sărbătoare la FC Barcelona. Jucătorii lui Xavi au câștigat titlul cu patru etape înainte de finalul campionatului chiar pe terenul rivalei din oraș. Fanii echipei gazdă au intrat pe teren și le-au stricat sărbătoarea.

FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. Fanii lui Espanol i-au gonit pe jucătorii rivalei la vestiare

FC Barcelona a câștigat titlul după trei ani de secetă în care trofeul a ajuns la rivalele din Madrid: două la Real și unul la Atletico. Jucătorii au obținut succesul de care aveau nevoie cu patru etape înainte de finalul campionatului, chiar pe terenul rivalei din oraș. Și chiar nu au avut nicio emoție. Oaspeții au condus cu 4-0, în urma „dublei” lui Robert Lewandowski și a reușitelor semnate de Balde și Kounde, în vreme de Espanol a marcat doar în ultimul sfert de oră prin Puado și Joselu.

După fluierul final, jucătorii lui Xavi au întins o horă pe teren, sărbătorind titlul cu numărul 27 din istoria clubului. Gestul lor a fost văzut drept o gravă ofensă de fanii lui Espanol, care au reușit să „rupă barajele” și au intrat pe gazon. Jucătorii lui FC Barcelona și-au dat seama rapid că sunt în mare pericol și au fugit la vestiare.

După 34 de etape din La Liga, Barcelona are 85 de puncte în clasament, în timp ce Real Madrid, ocupanta locului secund, are 71 de puncte. Pentru echipa lui Xavi, acesta este al doilea trofeu al sezonului, după Supercupa Spaniei, cucerită la începutul acestui an.

„Este un sentiment magnific. O treabă bine făcută. Asta a început în iulie. Au fost 10 luni de muncă şi de sacrificiu. Fanii şi clubul merită asta. Ne oferă stabilitate și siguranță că lucrurile se fac bine.

Am câştigat La Liga cu un joc fantastic. Am fost geniali. Echipa s-a bucurat la final și sunt mândru. Am câștigat La Liga într-un derby, ceea ce nu este normal. A fost un scenariu pe care l-am discutat înainte de jocul de joc”, a declarat Xavi la finalul partidei, conform Marca.

Succesul formației FC Barcelona este considerat de jurnaliștii spanioli o surpriză, în condițiile în care clubul are mari probleme. Gruparea catalană are datorii foarte mari și este cunoscut faptul că este într-o gravă criză financiară. În plus există acuzații că ar fi plătit arbitrii, în cadrul unui contract „mascat”, de asistență, iar acum câteva zile s-a aflat și vestea că Fiscul spaniol a dictat o amendă de aproape 16 milioane de euro, din cauza neregulilor de ordin financiar.

Sursa Foto; Twitter

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Eva nu a fost prima soție a lui Adam. Lilith nu este menționată în Biblie
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Vecinii pot intra peste tine în casă. E legal! N-ai voie să faci așa ceva la bloc
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro