Fata Stelei Popescu își bate joc de încă 200.000 de euro. Câți bani i-a lăsat marea actriță

Fata Stelei Popescu își bate joc de încă 200.000 de euro. Câți bani i-a lăsat marea actriță

După ce a scos la licitație bunurile Stelei Popescu, fiica adoptivă a actriței a abandonat și vila de 200.000 de euro de pe Litoral. Doina Maximilian, care a moștenit o avere considerabilă, a vândut aproape tot, bucată cu bucată, iar ce a rămas e acum pustiit.

Averea Stelei Popescu, abandonată bucată cu bucată. Fata actriței a lăsat de izbeliște vila de 200.000 € de pe Litoral

Doina Maximilian a moștenit un bloc cu trei etaje în București, estimat la cel puțin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar și o alta, de peste 250.000 de euro, din centrul Capitalei, unde Stela Popescu a locuit până când s-a prăpădit. Actrița mai deținea și un apartament pe Calea Moșilor și o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, un cont de 300.000 de euro, dat și multe bijuterii și blănuri de valoare.

Fata Stelei Popescu a părăsit casele rând pe rând: „N-a rezistat mai mult de trei luni în casa în care Stela a locuit până în ultima clipă a vieţii, s-a mutat în Bucureştii Noi. Iar vila de la 2 Mai este acum abandonată”, au spus apropiații artistei pentru Click.

Mormântul actriței, neatins

Moștenitoarea a stat numai trei luni în conacul din București, iar vila din 2 Mai, cea aflată în apropierea proprietății lui Alexandru Arșinel, e și ea părăsită. Uitat este și locul în care celebra din generația de aur a scenei teatrului românesc își doarme somnul de veci. Doina trece rar să-i aprindă candela și să-i aducă flori Stelei Popescu.

„Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici şi, vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, au mai spus surse din preajma Doinei pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI