Fata lui Ion Dichiseanu, acuzații șocante: ‘Vreau să dovedesc că a fost malpraxis’

Fata lui Ion Dichiseanu, acuzații șocante: ‘Vreau să dovedesc că a fost malpraxis’
Ioana Dichiseanu, acuzatii socante

Fiica marelui actor Ion Dichiseanu, care s-a stins din viață în după-amiaza acestei zile, la spitalul Floreasca, a făcut acuzații grave la adresa medicilor.

Fata lui Ion Dichiseanu, acuzații șocante

Astfel, Ioana Dichiseanu a susținut că medicii ar fi comis erori grave ce ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui ei.

„ Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori „, a spus Ioana Dischiseanu, potrivit Antena3.

Ioana Dichiseanu a spus însă că analizele tatălui eu au fost interpretate greșit de către medicii de la clinica privată, unde actorul a fost dus prima dată. Prin urmare, ea vrea chiar să apeleze și la un avocat ca să dovedească că a fost vorba de malpraxis.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

”Nu este vorba de coronavirus”

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare „, spunea Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Din păcate însă, actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață azi, în jurul orei 15:00, la vârsta de 87 de ani. Marele actor era internat de peste trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Actorul fusese internat de urgență și la finele anului 2020.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în anul 1959.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI