Fata de 13 ani bănuită că a ucis 2 femei din Botoșani e nevinovată. Cine a comis fapta în realitate

Fata de 13 ani bănuită că a ucis 2 femei din Botoșani e nevinovată. Cine a comis fapta în realitate
Cine este vinovat pentru dubla crimă din Botoșani

Lucrurile au luat o întorsătură în cazul celor crimelor de la Botoșani, acolo unde două femeie au fost ucise. Inițial, o fată de 13 ani era considerată vinovată, însă după investigări mai amănunțite s-a dovedit că altcineva a comis omorurile.

Cine le-a ucis pe cele două femei

Răsturnare de situație în cazul anchetei pentru dublă crimă din localitatea Cristești, județul Botoșani. Acolo, două femei, în vârstă de 54 și 82 de ani, au fost înjunghiate mortal, în propria locuință. Principala persoană bănuită de comiterea crimelor era o fetiță de doar 13 ani.

În realitate, oamenii legii au descoperit că, de fapt, tatăl ei vitreg ar fi comis cele două crime. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi obligat-o pe copilă să ia vina asupra ei. În vârstă de 54 de ani, presupusul criminal a fost reținut, după ce mai multe indicii de la locul crimei și audierile i-au condus pe anchetatori către el.

Suspectul a fost audiat în cursul zile de sâmbătă, după amiază. Urmează să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă restul vieții după gratii.

Mamă și fiică, găsite moarte în casă

Procurorii spun că cele două victime, mamă și fiică, nu au avut nici cea mai mică șansă să se apere. Oamenii legii ajunși la locul cu pricina au descris scena ca fiind una din filmele de groază. Ambele victime aveau tăieturi pe întreaga suprafață a corpului, mai ales în zona gâtului.

”A venit băiatul ăsta și zice: tanti Nadia, Mariana, hai că e moartă în casă. Era un copil de la Dărmănești și căuta de ele, le aducea apă, mai le lua mâncare și le aducea în casă”, a spus o vecină.

La căutări a fost adus și un câine al Poliției, pentru a lua urma potențialului criminal. Cel care a alertat poliția a fost un vecin, după ce a văzut trupul bătrânei. Femeia zăcea într-o baltă de sânge, în mijlocul gospodăriei.

”Au fost demarate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Fiica ei, în vârstă de 54 de ani, avea un handicap locomotor. Vecinii cunosc situația celor două și au rămas șocați când au aflat de cele întâmplate. Ei sunt de părere că cele două femei au fost ucise pentru banii din pensie.