Dublă crimă terifiantă în Botoșani. Mamă și fiică, decapitate în propria locuință. Ce au descoperit oamenii legii

Dublă crimă terifiantă în Botoșani. Mamă și fiică, decapitate în propria locuință. Ce au descoperit oamenii legii
Oamenii legii au ajuns la fața locului pentru a lua toate probele

Momente de groază au avut loc în Botoșani, acolo unde două femei au fost găsite fără suflare în propria casă. Cel care a făcut descoperirea macabră a fost un vecin, care a zărit trupul uneia dintre femei zăcând în curte. Bărbatul a alertat imediat autoritățile care au sosit la fața loclui pentru identificarea victimei. Din păcate, descoperirea a fost cu atât mai dramatică, fiind găsit și al doilea cadavru în casă. Ambele femei ar fi avut parte de o moarte extrem de violentă.

Mamă și fiică, ucise în propria locuință

Destin tragic pentru două femei, mamă și fiică, găsite moarte de un vecin. La sosirea autorităților, oamenii legii au găsit două femei, una de 84 de ani, iar cealaltă de 54 de ani, fără suflare, și cu gâturile tăiate. Imaginile terifiante i-au șocat inclusiv pe medici și polițiști.

Prima suspiciune a oamenilor legii este aceea a unei duble crime, urmând a fi demarată o anchetă pentru a descoperi cine ar fi putut comite o asemenea atrocitate.

Din păcate, la sosirea medicilor, cele două femei prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind ucise în aceleași condiții.

“La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent de la Substația Dorohoi. Din păcate, însă, leziunile suferite de cele două femei erau incompatibile cu viața”, atransmis medicul primar Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), potrivit monitorulbt.ro.

La fața locului au sosit mai mulți polițiști și criminaliști care au demarat o anchetă pentru a determina cauza tragediei.

“Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre două femei, de 54 și 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violență pe corp.

Au fost demarate cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

Ce probleme de sănătate avea una dintre femei

Potrivit vecinilor, fiica femeii bătrâne suferea de un handicap locomotor, motiv petru care, aceasta primea o pensie de handicap semnificativă. Cele două femei nu ieșeau din casă, fiind ajutate cu aprovizionarea de un tânăr pe care îl plateau pentru serviciile oferite.

Momentan, nu se știe cine ar fi putut să comită asemenea crime odioase, dar nu se exclude nici varianta potrivit căreia, femeile să fi fost ucise pentru a fi tâlhărite.

„Ele nu prea ieșeau din casă. (…) Una dintre ele, fata de 54 de ani, are un handicap, nu poate să-și meargă și are o problemă și la mâini. Aveau un băiat care le aduceau cumpărături zilnic. El le lua banii, el le cumpăra ce aveau nevoie. (…)

Avea pensie măricică, de handicap, iar bătrâna nu știu ce pensie avea. Doamne ferește, și eu sunt singură aici. Are grijă Dumnezeu de mine, dar parcă, totuși, să fi avut o sumă mare de bani în casă și să fi venit cineva să le taie gâtul(…)”, a declarat Maria Cuciureanu, o vecină a celor două femei ucise, porivit sursei citate.