Fata bătută din Târgu Jiu rupe tăcerea. De ce a fost bătută, de fapt, și ce le-a spus agresoarelor după incident

Fata bătută din Târgu Jiu rupe tăcerea. De ce a fost bătută, de fapt, și ce le-a spus agresoarelor după incident

Imaginile cu fata bătută și umilită de alte patru adolescente au lăsat cu gura căscată, dar i-a și revoltat pe toți cei care le-au văzut. În acestea, tânăra este supusă unor lovituri și umilințe greu de imaginat, mai ales pentru faptul că agresoarele fetei au până în 14 ani.

De ce a fost bătută, de fapt, fata din Târgu Jiu, și ce le-a spus agresoarelor după incident

Tânăra, de frică, nu a spus nimănui ce i s-a întâmplat, dar după ce filmarea a fost făcută publică, ajungând în presă, poliția s-a autosesizat și așa a fost descoperită identitatea victimei, dar și a agresoarelor. Ulterior, fata a postat pe pagina ei personală de socializare un mesaj.

”Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu vreau să mai pățească nimeni. E super greu. Eu de exemplu nu mai pot să dorm noaptea pentru că visez bătaia. Deci nu sunteți bombardiere dacă bateți o fată / un băiat mai mică/ă decât voi. Vă faceți singuri de râs… ”, a spus tânăra.

Locul unde a avut loc agresiunea

În urmă cu câteva zile, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, Robert Ionescu a fost la Târgu Jiu pentru a afla adevărul despre bătaie. El a încercat să vorbească cu fata printr-o prietenă a acesteia, dar tânăra a refuzat spunând că poliția nu o lasă datorită anchetei în desfășurare.

”Am vorbit cu mai mulți colegi și prieteni de-ai fetei bătute, care nu au vrut să apară în vlogul meu. Am încercat să aflu adevărul, pentru că mi s-a părut ireal să văd atâta violență de la niște fete de nici 14 ani, care s-au bătut pentru un băiat” a spus Robert Ionescu pentru WOWbiz.ro.

Un bărbat pe un drum între copaci
Fata bătută din Târgu Jiu rupe tăcerea. De ce a fost bătută, de fapt, și ce le-a spus agresoarelor după incident

După ce fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a postat un vlog pe canalul său de YouTube de la locul unde a avut loc agresiunea, fata a luat legătura cu el. În plus, aceasta a vrut să răspundă și unor persoane care o acuzau în comentarii, dar și celor care erau alături de ea.

Motivul pentru care a fost bătută

Tânăra spune că toate acestea au pornit de la unele vorbe aruncate de una dintre agresoare.

”Una a mințit și a spus că eu le-am făcut c…e și că m-am dat la iubitul uneia (aceea m-a bătut, dar nu dau nume). M-au bătut la Gara veche, așa îi spunem noi locului. (…) de frică nu m-am dus la poliție” a spus fata potrivit sursei citate.