Faptă îngrozitoare într-unul dintre căminele Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. O tânără în vârstă de 19 ani a tăiat gâtul unei pisici, posibil într-un ritual satanic

Faptă îngrozitoare într-unul dintre căminele Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. O tânără în vârstă de 19 ani a tăiat gâtul unei pisici, posibil într-un ritual satanic
O studentă de 19 ani de la Univ. Petrol-Gaze a tăiat gâtul unei pisici, în camera de cămin

O studentă de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, în vârstă de 19 ani, este cercetată pentru cruzime asupra animalelor, după ce a tăiat gâtul unei pisici, chiar în camera de cămin.

Sadism extrem într-un campus universitar

Grozăvia a fost descoperită de către colega ei de cameră, care a alertat administrația universității. Actul de sadism a avut loc în baia camerei de cămin, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie. Oamenii legii au descoperit două cuțite pătate de sânge și care aveau fire de păr pe ele.

Cadavrul pisicii a fost găsit în curtea din spatele căminului, decapitat. Studenta este din comuna Săpoca, județul Buzău, fiind studentă în primul an la Universitatea de Petrol Gaze din Ploiești. Interogată de agenți, aceasta a declarat că voia să preleveze sângele pisicii pentru probe de analize.

Fata ar mai fi avut antecedente. Aceasta și-ar fi amenințat o colegă că în următoarea noaptea cu lună plină ar intenționa să facă din nou un asemenea gest, doar că ofranda nu ar mai fi o pisică.

În campusul universitar se zvonește că tânăra este cunoscută ca fiind un comportament bizar și că ar practica ritualuri malefice, potrivit adevărul.ro. Cu toate acestea, oamenii legii nu au găsit dovezi care să susțină aceste afirmații. De asemenea, nu există reclamații din partea altor persoane că studenta le-ar fi amenințat cu acte de violență extremă.

Câine bătut crunt cu lopata după ce a intrat în curtea unui monument istoric

Un câine a intrat în curtea bastionului din Ilia, iar un localnic l-a bătut crunt cu o lopată. Cel care a sesizat Poliția Animalelor a fost unul dintre martori care a asistat la agresiunile înfiorătoare.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că, bărbat în vârstă de 41 de ani, a lovit de mai multe ori animalul cu o lopată. Câinele a suferit multiple leziuni la nivelul corpului și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Acest căţel blând a fost bătut crunt cu lopata pentru că a intrat în incinta castelului. Atât de tare a fost lovit în cap de s-a auzit caşi cum ar lovi cineva un pietroi. Am anunţat Poliţia din comună şi au venit doi poliţişti care şi-au făcut datoria, apoi au anunţat Poliţia Animalelor care a venit la faţa locului şi au constatat că aşa de tare a fost lovit în cap încât îi curge sânge pe nasşi ochii i s-au umplut de sânge.

Au venit la faţa locului şi un doctor veterinar, un criminalist care a făcut poze şi a ridicat lopata. Nu pot să cred şi nici acum nu mi-am revenit şi nu o să îmi revin curând din ceea ce am putut să văd, câtă răutate putem că să avem noi, oamenii. Să loveşti cu atâta brutalitate un animal blând este ca şi cum ai lovi în cap cu lopata un copil de 3-4 ani”, a relatat Florin, un martor al scenelor de violenţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI