Fanii vedetei au rămas fără cuvinte! Cum arată acum, înainte să devină mamă pentru prima oară

Fanii vedetei au rămas fără cuvinte! Cum arată acum, înainte să devină mamă pentru prima oară
Fanii vedetei au rămas fără cuvinte! Cum arată acum, înainte să devină mamă pentru prima oară

Gigi Hadid a reușit să își uimească fanii cu ultima ei apariție. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel puțin așa au susținut aceștia. Gigi Hadid este însă nerăbdătoare să aducă pe lume pe primul ei copil.

Cum arată acum Gigi Hadid

Vedeta și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți, anul acesta. Și dacă tot a fost o perioadă a schimbărilor, viitoarea mămică a optat pentru o schimbare de look.

De altfel, au mai rămas doar două săptămâni până ce modelul își va putea strânge în brațe copilul. Până atunci, aceasta este pusă pe fapte mari și și-a închis culoarea părului. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut asta.

Și-a schimbat culoarea părului

În imaginea postată de Gigi, părul vedetei apare strâns într-o coadă de cal, în timp ce ea purta un top crem și o cămașă în dungi pe deasupra. Deși unii cred că este doar un filtru, alții sunt de părere că schimbarea este reală.

Oricum ar fi, viitoarea mămică este într-o formă foarte bună și arată de minune, cu filtre sau ba. Vestea bună este că reacțiile fanilor au fost și pozitive, internauții transmițându-i că noua culoare a părului îi vine foarte bine și că a luat cea mai bună decizie.

„Am făcut-o și eu la rândul meu și sper să continue să ofere multe momente de bunătate și pozitivitate pe ziua de azi! FACEȚI ASTA în orice fel puteți!!!! O zi de marți fericită”, a scris vedeta pe contul de socializare.

Gigi Hadid trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. A mai rămas puțin timp până când ea și Zayn Malik, iubitul ei, vor deveni părinți pentru prima dată, mai exact, două săptămâni. Cu această ocazie, aceasta a revonat cum a știut mai bine apartamentul din New York.

”Am petrecut mulți ani gândind proiectul meu de suflet și totul a prins contur chiar înainte de a se termina perioada de izolare. De abia aștept să mă bucur de fiecare colțisor de apartament. Totul a luat naștere cu ajutorul unor designeri care au avut încredere în mine și cu ajutorul mamei mele”, a notat Gigi Hadid pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI