Schimbare totală de look pentru Adela Popescu. Nu ai mai văzut-o așa

Schimbare totală de look pentru Adela Popescu. Nu ai mai văzut-o așa
Schimbare totală de look pentru Adela Popescu. Nu ai mai văzut-o așa

Adela Popescu și-a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta de la ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, s-a tuns scurt și și-a deschis și mai mult culoarea părului.

Cum arată acum Adela Popescu

Schimbarea de look a fost postată de Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

”Gata, mai, fetelor, am facut-o! 🙂
Mai blonda si mai cu parul scurt de atat nu am fost niciodata. Cum vi se pare?”, a scris Adela Popescu pe Instagram, cerând astfel părerea publicului. Reacția fanilor săi a venit însă imediat.

”Esti minunta ? practic, dupa ce devenim mame nu ne mai sperie nimic? ? Zic asta pentru ca imi aduc aminte cand era Alexandru in burtica si te-ai tuns in direct 1 cm, aproape ca plangeai :)) ”, i-au transmis internauții.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu sudat

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt o familie minunată, dar și un cuplu extrem de sudat. În ciuda provocărilor pe care viața de familie le aduce, cei doi reușesc să treacă peste toate, iar Adela a povestit care este secretul fericirii în cuplu.

”Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat, a mărturisea vedeta pentru viva.ro.”

Cei doi au doi copii împreună, pe Alexandru și Andrei. Deocamdată, aceștia nu se gândesc la al treilea copil.

”E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt, a mai spus Adela Popescu pentru sursa citată.