Fanii sunt în delir! Netflix a lansat trailerul pentru ultimele episoade La Casa De Papel. VIDEO

Fanii sunt în delir! Netflix a lansat trailerul pentru ultimele episoade La Casa De Papel. VIDEO
Netflix vine cu trailer-ul pentru ultimele episoade din 'La Casa de Papel'

Fanii serialului celebru ‘La Casa de Papel’ sunt în delir! Netflix a lansat trailer-ul pentru ultimele episoade ale seriei care a făcut înconjurul lumii. Ce se va întâmpla în serie și cum își propune gașca să scoată aurul din Banca Spaniei?

Netflix a lansat trailer-ul pentru ultimele episoade din ‘La Casa de Papel’

Veste fantastică pentru toți fanii celebrului serial ‘La Casa de Papel’! A mai rămas doar o lună până când Netflix va pune la dispoziție tuturor ultimele episoade din serialul fenomenal spaniol. Până atunci, platforma vine cu trailer-ul volumului doi din sezonul cu numărul cinci.

Cele cinci episoade finale vor avea premiera pe data de 3 decembrie. Tokyo nu mai este, iar inamicii încă pândesc Banca Spaniei. Răniți sunt de ambele părți ale baricadei, dar nicio parte nu se lasă mai prejos în fapte și amenințări.

Gașca elaborează un plan îndrăzneț pentru a putea scoate aurul fără ca nimeni să observe, aceasta fiind una din cele mai grele misiuni la care s-au înhămat. Din păcate, chiar în acest punct culminant Profesorul face cea mai mare greșeală din viața lui.

Din distribuţie fac parte nume ca Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna şi Najwa Nimri, alături de alti actori.

Nimeni nu se aștepta ca serialul să continue

Actorul care îl interpretează pe Helsinki a mărturisit că nimeni nu se aștepta la un astfel de succes.

„Nu. Nimeni nu se mai aștepta să continue. Aici, când s-a terminat, era încă nu serial pe care l-am făcut și atât. Abia acum trei ani, când l-au pus pe Netflix, am văzut ce ecou avea prin lume. Atunci am început să primim mesaje pe Instagram din Brazilia, din Turcia. La început, nu știam de fenomenul ăsta care, iată, acum e și în România.

Sezonul trei a fost promovat în România. Am primit foarte multe poze din metroul din București cu fața mea, făcute de prietenii mei din Timișoara și București. Acum e deja în India. Primesc mesaje, tu îți dai seama? India! Care are un miliard și jumătate de oameni, deja e WOW, man.

În primul rând, eu sunt din Serbia. Sunt de la granița cu România, dintr-un orășel care se numește Cladovă, aproape de Turnu Severin. Acolo e zona valahilor, se vorbește românește și încă de pe vremea lui Ceaușescu mergeau [sârbi] la facultate în România.”
Helsinki (Sursa: hotnews.ro)