18 oct. 2024 | 11:07

Fanii Dinamo București sunt în doliu. A murit fostul președinte al clubului, Constantin Anghelache

News
Fanii Dinamo București sunt în doliu. A murit fostul președinte al clubului, Constantin Anghelache
„Era un om foarte activ, citea mult.”

Este doliu în Ștefan cel Mare și în fotbalul românesc. Fanii Dinamo București sunt în doliu, după anunțul că a murit fostul președinte al clubului, Constantin Anghelache.

Este doliu în Ștefan cel Mare și în fotbalul românesc!

Din păcate astăzi este doliu în Ștefan cel Mare și în fotbalul românesc. În urmă cu puțin timp, pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo București, fanii aflau despre decesul celui car a fost președinte, Constantin Anghelache.

„Odihnă veșnică, Constantin Anghelache! Clubul Dinamo 1948 București regretă dispariția fostului președinte Constantin Anghelache, la vârsta de 78 de ani și transmite condoleanțe familiei acestuia.”, scriu reprezentanții clubului pe Facebook.

Constantin Anghelache, o viață dedicată sportului

Constantin Anghelache, năsut în 1946, este o personalitate cunoscută în România, în special în domeniul sportului, având o carieră îndelungată ca economist, profesor universitar și oficial de fotbal. El este asociat în principal cu clubul Dinamo București, unde a activat în diverse funcții administrative și a jucat un rol important în gestionarea activităților financiare ale clubului.

Regretatul fost președinte al clubului din Ștefan cel Mare, Constantin Anghelache, are o formație academică solidă în domeniul economiei și a fost profesor universitar, predând la Academia de Studii Economice din București (ASE). A contribuit la educația multor generații de economiști și este cunoscut pentru expertiza sa în management și contabilitate.

A avut o implicare semnificativă în fotbalul românesc, în special în administrarea clubului Dinamo București. A fost președinte al clubului pentru o perioadă și a gestionat aspectele economice și financiare ale acestuia. Colaborarea sa îndelungată cu Dinamo a făcut din el o figură respectată în fotbalul românesc, mai ales pe partea de organizare și management.

A murit fostul președinte al clubului, Constantin Anghelache

În timpul mandatului lui Ionuț Negoiță ca finanțator al clubului Dinamo, Constantin Anghelache a avut un rol activ în conducerea clubului, fiind considerat unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Negoiță. Această colaborare a fost esențială în momentele de tranziție și reorganizare a clubului.

Pe lângă activitatea sa în sport și educație, Anghelache a fost implicat și în diverse proiecte legate de managementul sportiv și economia sportului, având o influență importantă asupra modului în care a fost gestionat Dinamo în perioadele dificile.

„Condoleanțe familie şi Dumnezeu să-l ierte! N-am mai vorbit de ceva vreme cu dânsul. Era un om foarte activ, citea mult. Este persoana alături de care am început reconstrucţia lui Dinamo.

Ştiu că au apărut informaţii că ar fi fost unchiul meu şi al fratelui meu, dar nu am avut vreo legătură de rudenie. L-am întâlnit pe nea Costică direct în fotbal, la Poli Iaşi”, a declarat Ionuț Negoiță, conform Sportpesurse.ro.

Fostul președinte al clubului, Constantin Anghelache, avea 78 de ani. Dumnezeu Să-l Ierte!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Facturi mari la energie. Cum se face eșalonarea plăților
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Marea actriță pe care România a pierdut-o. A strălucit pe ecrane ca nimeni alta
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro