11 mart. 2022 | 13:28

Familia unui artist din România, blocată la Cernăuți din cauza războiului: „A murit după ce o rachetă a explodat pe mașina cu care mergeau”

Monden
Familia unui artist din România, blocată la Cernăuți din cauza războiului: „A murit după ce o rachetă a explodat pe mașina cu care mergeau”
Familia unui artist din Romania, blocata la Cernauti din cauza razboiului A murit dupa ce o racheta a explodat pe masina cu care mergea. Poza pe meg

În dimineața zilei de joi, 24 februarie, Vladimir Putin a declanșat război împotriva Ucrainei și peste o sută de mii de refugiați au venit în România pentru a căuta refugiu, fugind din calea gloanțelor. Unul dintre cei mai iubiți artiști în România nu a reușit să își aducă familia în țară, aceștia fiind blocați în Cernăuți. Despre cine este vorba.

Familia unul celebru interpret de muzică populară, blocată la Cernăuți

Artistul Ilie Caraș își strigă disperarea în mediul online și la televizor, după ce sora lui și familia sa au rămas, în continuare, în Ucraina. Sora cântărețului de muzică populară locuiește în Cernăuți, acolo unde are grijă singură de cei 5 copii ai săi. Femeia se ascunde de focurile de armă ce se aud de cealaltă parte a geamurilor casei sale.

„În noaptea în care s-a dat atacul la 80 km de Cernăuți, sora mea a vrut să plece, dar și-a dat seama că nu are cum cu 5 copii, cel mai mic având 3 luni. Vedem ce o să fie, dacă e ceva vor fugi prin pădure până la vamă. Avem beci făcut la casă, foarte trainic, așa cum este tradiția demult la noi în Cernăuți.

Ultima dată am vorbit la telefon cu sora mea aseară. Cea mică zice că vine la mine. O vede pe sora mea că plânge, că e în panică, e fricoasă, este groaznic. Este o panică și o isterie, toată lumea tace, nimeni nu vorbește, le e și frică să vorbească.”, a povestit Ilie Caraș, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

„Sora mea e singură acolo, fără soț!”

Cumnatul solistului Ilie Caraș nu a putut părăsi regiunea în care a fost trimis pentru a lupta în război, în cazul în care va fi nevoie de acest lucru. Artistul a dezvăluit că, la un moment dat, soțul surorii sale a făcut parte din război.

„Cumnatul meu a fost în prima parte a războiului, iar când a văzut că și a doua parte e foarte urâtă, a plecat, n-a mai stat pe gânduri.

Sora mea e singură acolo, fără soț. El nu a putut părăsi încă țara, îi este frică să lase totul. Casele sunt singure, părăsite, acum, pe această vreme de război sunt vulnerabile furtului.

Și sora mea mijlocie e tot acolo. Sunt vecine, se susțin una pe cealaltă.”, a mărturisit Ilie Caraș, în interviul realizat de Cornelia Ionescu în platoul Wowbiz.

Artistul a mărturisit că un bun prieten de-ai săi și-a pierdut viața în războiul declanșat în Ucraina.

„Prietenul meu român, care era stabilit în Ucraina, a murit, după ce o rachetă a explodat pe mașina cu care mergeau. Au murit toți din acea mașină. Am vorbit cu familia lui, iar părinții blesteamă Rusia atât de mult, că nu s-au gândit niciodată că o țară ortodoxă ar putea ataca o altă țară ortodoxă.”, a declarat Ilie Caraș, în platoul WOWbiz.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Sâmbăta Mare, tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să facă neapărat credincioșii în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro