21 mart. 2022 | 18:32

Familia Oanei Zăvoranu s-a mărit iar și a decis să îl numească Putin: „Suntem în ‘construcție’ și cu o cameră”

Monden
Familia Oanei Zăvoranu s-a mărit iar și a decis să îl numească Putin: „Suntem în ‘construcție’ și cu o cameră”
Familia Oanei Zavoranu s-a marit iar si a decis sa il numeasca Putin: „Suntem în ‘constructie’ si cu o camera”

Familia Oanei Zăvoranu s-a mărit din nou, iar bruneta și iubitul ei au decis ca noului membru să îi dea numele Putin. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii Oanei din mediul online, care i-au trimis foarte multe comentarii la postare. Iată despre ce este vorba.

Putin este noul membru al familiei Oanei Zăvornau

Frumoasa brunetă este una dintre vedetele care beneficianză de un suport mare al fanilor în mediul online. Oana își ține mereu la curent urmăritorii cu deciziile importante pe care le ia. Așa a făcut și zilele acestea când a anunțat pe rețelele de socialzare că familia ei s-a mărit cu un nou membru, venit tocmai din Rusia.

Cunoscută drept o mare iubitoare de animale, Oana Zăvoranu este stăpâna mai multor pisici și câini cărora le oferă toată dragostea și pe care îi îngrijește ca pe proprii copii, agurtându-se că nu le lipsește nimic.

Recent, ea a cumpărat un pui de pisică ce face parte din rasa Albastru de Rusia. Vedeta a dezvăluit și numele pe care i l-a pus simpaticei feline: Putin, la fel cum îl cheamă pe președintele Rusiei.

Totodată, Oana Zăvoranu a anunțat că împreună cu soțul ei, Alex Ashraf, urmează să facă o serie de schimbări în privința clinicii pe care o dețin. Până în vară cuplul vreasă  inaugureze noi cabinete cu diferite specialități.

„FROM RUSSIA WITH LOVE

PUTIN…atat!!! Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspat sosit din Rusia cu pasaport, cip si tot ce ‘trebe’…un veritabil ALBASTRU DE RUSIA. In rest, o sa va povestesc in curand…daca nu zic nimic nu inseamna ca nu vad tot si nu am parerile mele, ca de obicei…muncim la clinica sa venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialitati, proiect nou, multe pentru vara si toamna…va pup tare, va iubesc si sunt cu ochii pe tot ce misca…doar ca nu e cazul sa toc frunza la caini, vad ca se poarta, doar ca eu cand vorbesc ramane undeva acolo si conteaza…stiti ce zic….aveti grija de voi, ramaneti smart si NU puneti botu la vrajeli. Va iubesc …Oana Boss”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

„Suntem în ‘construcție’ și cu o cameră pentru pisoii ‘tomberonezi’”

Vedeta a primit foarte multe comentarii la postarea sa. Fanii au felicitat-o pe Oana pentru noul membru al familiei, iar unii au postat la rândul lor, în secțiunea comentarii, imagini cu animalele lor de companie. Oana le-a mulțumit pentru mesaje și i-a anunțat că va construi o cameră specială pentru pisicile pe care le-a adoptat până acum.

„Dragii mei multumesc mult pt mesajele voastre frumoase pentru Putin…si sa nu uit, multumesc mult pentru toate pozele pe care le impartasiti cu mine…eu ii iubesc pe toti si va doresc sa va traiasca si sa va aduca bucurie in case

Suntem in ‘constructie’ si cu o camera unde stau toti cei 7 pisoi ‘tomberonezi’ adoptati de noi ”, le-a transmis Oana fanilor pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro