Familia este în stare de șoc! Actrița îndrăgită de români, în stare gravă la spital

Familia este în stare de șoc! Actrița îndrăgită de români, în stare gravă la spital
Familia este în stare de șoc! Actrița îndrăgită de români, în stare gravă la spital

Conchata Ferrell, cunoscuta actriță americană, cea care a jucat rolul unei menajere pe nume ”Berta”, în iubitul serial ”Doi bărbați și jumătate”, se luptă pentru viața ei, după ce a suferit un atac de cord.

Familia este în stare de șoc!

Soțul actriței, pe nume Arnie, a vorbit în premieră pentru TMZ despre drama prin care trece. Ea se află în stare gravă, este la terapie intensivă, de mai bine de patru săptămâni. Astfel, Conchata a fost internată în spital în luna mai, însă starea sa s-a înrăutățit treptat. Potrivit spuselor bărbatului, atacul de cord a survenit în urma unei infecții de care actrița a suferit în iarna anului trecut.

Astfel, Arnie Ferrell susține că soția sa are momente în care este conștientă, însă „nu poate comunica”. De asemenea, ea nu poate primi vizitatori din cauza pandemiei de coronavirus. În cazul în care aceasta ar contracta virusul, riscul ca ea să moară ar crește considerabil, având în vedere faptul că oamenii cu probleme cardiace sunt primii în topul deceselor, după îmbolnăvirea cu COVID-19, fiind urmați de diabetici.

„Problema ei este una neurologică. Nu este nimic ce putem face pentru a grăbi procesul de recuperare. Sperăm, însă, că totul va merge bine!”, a declarat Arnie pentru sursa citată.

Serialul ”Doi bărbați și jumătate”, difuzat și în România

Menționăm că „Doi bărbați și jumătate” este un sitcom American, ce a avut premiera pe CBS pe 22 septembrie 2003. Serialul are în centru un bărbat numit Charlie, al cărui stil de viață este întrerupt când fratele său Alan (care tocmai divorțase de soția lui) se mută cu el, împreună cu băiatul său, Jake. Reamintim că personajele principale sunt interpretate de Charlie Sheen, Jon Cryer și Angus T. Jones.

De asemenea, serialul „Doi bărbați și jumătate” a fost difuzat și în România, de Pro TV, fiind unul dintre cele mai urmărite și iubite seriale de către publicul din România.