Familia Emmei Răducanu, jignită grosolan de un prezentator din România: ”Taică-su dăduse jaf la o bancă“ VIDEO

Familia Emmei Răducanu, jignită grosolan de un prezentator din România: ”Taică-su dăduse jaf la o bancă“ VIDEO
Prezentatorul TV care l-a jignit pe tatal Emmei Raducanu

Situație incredibilă în mass-media autohtonă. Unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România a insultat familia tenismenei Emma Răducanu. Ce a putut spune vedeta despre părinții câștigătoarei turneului de Grand Slam US Open 2021.

Radu Banciu i-a apostrofat pe părinții tenismenei Emma Răducanu

Emma Răducanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. la numai 18 ani, tânăra sportivă cu origini românești a câștigat primul său turneu de Grand Slam din carieră, la US Open 2021. Deși a concurat pentru a reprezenta Marea Britanie, Emma Răducanu este pe jumătate româncă, jumătatea chinezoaică, tatăl sportivei fiind originar din București.

Deși Emma Răducanu a obținut performanțe sportive incredibile, controversatul jurnalist Radu Banciu nu a vorbit despre calitățile sale profesionale, ci de familia ei. Prezentatorul emisiunii „Football All Inclusiv“ de la Look Sport l-a apostrofat pe tatăl Emmei Răducanu, în stilul său caracteristic.

„La doi ani înțeleg că a plecat giuleșteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanțist, înțeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiți sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Așa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecți aici.

Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenție, se scrie cu doi de „e” aici, indiferent de dicționarul în care te uiți. Înțeleg că și asta se ocupă tot cu domeniul finanțelor.

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Și la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel (n.r.- serial spaniol produs de Netflix) și s-au dus în Marea Britanie. Englezii habar nu aveau de tenis, nu au mai avut o jucătoare de tenis de…

Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, insclusiv premierul Angliei au felicitat-o. Ea e româncă, România și China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo.”, a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii sale.

„Tac-su mare finanțist, mă rog mare spărgător de bănci!”

Jignirile lui Radu Banciu nu s-au oprit aici. Amintind de talentul Emmei Răducanu la motocross, sport pe care l-a practicat în copilărie, jurnalistul l-a denumit pe părintele sportivei „mare spărgător de bănci.”

„Am înțeles că a făcut motocross în copilărie. Tac-su mare finanțist, mă rog mare spărgător de bănci, o trimitea pe asta la toate sporturile. Așa fac în general oamenii modești, ca să își facă și ei un rost. Fata, bună la toate. Bună și la pingpong cică, și la spadă, cred că și la talere aruncate din turn era campioană.

Bună la motocros! L-a sunat profesorul pe tac-su, dar tac-su nu a răspuns. Probabil dădea vreun jaf pe la vreo bancă. Până la urmă când l-au găsit i-au zis că fata e colosală, dar o fetiță așa plăpândă să facă motocross… Așa a ajuns Emma Răducanu să facă tenis!”, a completat Radu Banciu în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Look Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI