Familia Elenei Gheorghe, lovită de covid-19. Ce coșmar au trăit: ”O cursă pe viață și pe moarte să găsim un medicament”

Familia Elenei Gheorghe, lovită de covid-19. Ce coșmar au trăit: ”O cursă pe viață și pe moarte să găsim un medicament”
Elena Gheorghe a trecut printr-o adevărată dramă. Ce le-a zis fanilor

Elena Gheorghe a trăit un adevărat coșmar! Întreaga ei familie s-a infectat cu Covid-19, așa că vedeta a fost nevoită să se îngrijească de multe persoane pentru a se asigura că nu o să se ajungă la probleme mai mari. Abia acum a găsit puterea să le spună totul fanilor.

Familia Elenei Gheorghe a fost lovită de Covid-19. Ce a povestit vedeta

Elena Gheorghe a trecut prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Vedeta se bucură enorm pentru că apropiații ei se simt bine după ce au câștigat boala dusă cu virusul, însă a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care a fost nevoită să aibă grijă de toți din jurul său.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!

Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii iar ceilalți ușoare.

N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din pacate, sunt f mulți.”, a zis Elena Gheorghe, pe Instagram

„Nu mai sunt locuri în spitale”

Elena Gheorghe a fost nevoită să caute disperată un loc într-un spital pentru un membru al familiei care nu mai putea să fie tratat acasă. Totuși, ținând cont că sistemul sanitar se confruntă cu multe greutăți în ultima perioadă, vedeta a recunoscut că rezolvarea problemei a venit destul de greu.

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor ci pt că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul mintii iar saturația lui era din ce în ce mai mica.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în Romania (cel puțin la momentul acela) iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am găsit după 2 zile de căutari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu.”, a adăugat aceasta.

Elena Gheorghe, totul despre problemele întâmpinate în ultima perioadă

Vedeta le-a mărturisit fanilor săi că ultima perioadă a fost una crâncenă, plină de provocări greu de îndurat. Din fericire, apropiații săi au reușit să își revină după ce s-a infectat, iar Elena Gheorghe le-a mulțumit tuturor celor care au luptat pentru ca aceștia să se simtă mai bine.

„Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze.”, a mai zis ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI