19 iul. 2023 | 14:01

Fabrica uriașă care s-a închis din cauza infectării cu Salmonella. Produsele erau și în magazinele Lidl România

Diverse
Fabrica uriașă care s-a închis din cauza infectării cu Salmonella. Produsele erau și în magazinele Lidl România
”Toată producția a fost oprită”, a declarat o purtătoare de cuvânt a producătorului

Nu puține au fost cazuri când am aflat de produse retrase, ca urmare a infectărilor cu Salmonella. Dar, conform recentelor informații, de data asta este vorba de o fabrică închisă, după ce s-a constatat o astfel de situație. Conform datelor, produsele erau și în magazinele Lidl România.

Fabrica Ferrero a fost închisă din nou

Când vine vorba de produsele de ciocolată pentru copii, ar trebui să fim ceva mai atenți acum. Acest lucru se datorează faptului că un pericol acut pentru sănătate face ca producția să fie oprită.

Fanii produselor marca Kinder vor trebui să mai aibă răbdare, deoarece bombele dulci cu calorii ar putea reprezenta un adevărat pericol. Iar acest lucru a dus la consecințe drastice la fabrica producătorului de ciocolată Ferrero.

Vezi și: Produsul retras de urgență din magazinele Lidl. Este alertă de salmonella, ce s-a întâmplat chiar acum în Germania

Produsele pentru copii au aterizat recent în coșul de cumpărături de la Rewe, Lidl și compania? Atunci ar trebui neapărat să citiți mai departe acum. Conform presei germane, farica a fost închisă din cauza unor infectări cu Salmonella.

Producătorul de ciocolată Ferrero a oprit producția la fabrica sa din Arlon, Belgia, din cauza salmonellei. ”Toată producția a fost oprită”, a declarat joi (13 iulie) o purtătoare de cuvânt a producătorului de dulciuri. Bacteria ar fi fost descoperită încă de la sfârșitul lunii iunie.

Ferrero spune că produsele finale nu sunt afectate

Lucrul șocant este că încă din aprilie 2022, părți din produsele Kinder din aceeași fabrică au fost afectate din cauza contaminării cu Salmonella. Printre acestea se numără produse populare precum ouăle surpriză, bomboanele de ciocolată și ouăle mini.

Vezi și: Produsele care puteau să declanșeze o epidemie globală de salmonella. Erau preferatele românilor

Va dura aproximativ două săptămâni până când fabrica va putea fi curățată și producția de produse Kinder va putea fi reluată. Compania a descris oprirea producției ca fiind o măsură de pură precauție și a subliniat că niciun produs final nu a fost testat pozitiv pentru salmonella.

Din păcate astfel de situații au mai fost înregistrate și în trecut, multe fiind la și la produsele care se regăsesc inclusiv în magazinele Lidl România.

Infectările cu Salmonella pot provoca probleme de sănătate

Salmonella poate provoca simptome precum diaree, febră și crampe stomacale la utilizatori. Acestea pot fi deosebit de periculoase pentru sugari, copii mici și persoanele în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că pot duce la evoluții mai severe ale bolii și pot slăbi sistemul imunitar.

Vezi și: Fabrica uriașă din Europa care s-a închis. Au fost descoperite produse cu salmonella

Arlon, în Ardenii belgieni, este o locație importantă pentru producătorul de dulciuri, care este cunoscut în întreaga lume pentru mărcile Kinder și Nutella, printre altele, conform presei germane.

Digisport.ro
Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea
Stirile PROTV
Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
EVZ.ro
Bătrân și orb, pe cale să-l omoare pe Ceaușescu. Dictatorul l-a împușcat, până la urmă, dar a fost penibil
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
Influencerul Adrian "Elicopter de luptă" a fost prins beat la volan, după ce a fugit de poliție în Pitești! Fratele tânărului, arestat pentru ultraj
Adevarul
Invenția Toyota care schimbă regulile jocului: autonomie aproape infinită. Nu este nevoie să opriți pentru a vă reîncărca mașina electrică
BZI.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Viva.ro
Ce mai face și cum arată Vasile Șeicaru la 73 de ani: "Nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am"
Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Regula bizară pentru românii care stau la bloc. N-ai crede, dar se dau amenzi
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Adio, card! Se introduce un nou sistem de plăți. Decizie pentru românii cu bani în bancă
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro