Explozie puternică la o stație de betoane din Voluntari. Casele din apropiere au fost acoperite de o cantitate mare de praf de ciment VIDEO

Explozie puternică la o stație de betoane din Voluntari. Casele din apropiere au fost acoperite de o cantitate mare de praf de ciment VIDEO
Explozie la fabrica de ciment din Voluntari

O explozie a avut loc în această după-amiază la o fabrică de ciment din Voluntari, județul Ilfov, pe strada Cernavodă. În urma acesteia, o cantitate mare de praf de ciment s-a împrăștiat și s-a depus pe casele apropiate de fabrică.

Explozie la fabrica de ciment din Voluntari

Incidentul a fost sesizat în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov primind informații cu privire la o explozie care a avut loc în localitatea Voluntari. Ajunși la fața locului, autoritățile au constatat că existau probleme la instalația de umplere a unui siloz. Din fericire, nu au existat victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz.

În urma defecțiunii, o cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din proximitatea stației de betoane. De asemenea, în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Explozie la fabrica de armament din Băbeni

În sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, o explozie a avut loc la uzina de armament din Băbeni, județul Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, aceasta a avut loc în timpul unei operațiuni de dezamorsare a muniției, moment în care a explodat o mină antipersonal. Din păcate, patru persoane au decedat în urma exploziei. Este vorba despre trei bărbați și o femeie. Alte patru persoane au fost transportat la spital de urgență.

„Astăzi, în jurul orei 15:00 pompierii militari au fost solicitați pentru intervenție. În urma deflagrației au rezultat patru persoane decedate și patru rănite, ulterior răniții au fost transportați la spital. Se acționează pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Intervenția este în desfîșurare”, a precizat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, la acea vreme.

Procurorii din Vâlcea au deschis un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI