Explozie devastatoare la o fabrică de pe bulevardul Preciziei din Capitală. O persoană a decedat și alte 3 au fost rănite

Explozie devastatoare la o fabrică de pe bulevardul Preciziei din Capitală. O persoană a decedat și alte 3 au fost rănite
Explozie devastatoare la o fabrică de pe bulevardul Preciziei

O explozie devastatoare s-a produs vineri dimineață la o fabrică de pe bulevardul Preciziei din Capitală. În urma deflagrației o persoană a decedat și alte 3 au fost rănite. Locuitorii din zonă au declarat că explozia a fost atât de puternică încât pământul s-a zguduit.

Explozie devastatoare la o fabrică de pe bulevardul Preciziei

Explozia s-a produs la o fabrică de prefabricate din cartierul Militari din București. Este vorba despre o fabrică în care se folosesc substanțe chimice pentru tratarea BCA-ului. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu. La fața locului s-au deplasat urgent mai multe echipaje SMURD și pompieri.

„Explozie la un utilaj la o fabrică de prefabricate din bd. Preciziei. Trei persoane prezintă arsuri și din nefericire o altă persoană, sex feminin, decedată. Intervenim cu trei autospeciale de stingere, patru ambulanțe, autoscară, descarcerare și detasamentul special de salvatori. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, au anunțat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Utilajul care a explodat era sub presiune, cu aburi. Garda de Mediu s-a deplasat la fața locului și face măsurători pentru a stabili dacă au existat degajări de substanțe toxice.

„În această dimineață, în jurul orei 05.20, mai multe apeluri 112 sesizau un zgomot foarte puternic, o explozie, în incinta unei fabrici de pe str. Preciziei din sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21, precum și mai multe echipaje de salvatori din cadrul ISUBIF. Din incinta fabricii au fost evacuate mai multe persoane, din nefericire fiind înregistrat decesul unei persoane și rănirea altora.
În zonă sunt prezente și echipaje ale Brigăzii Rutiere, pentru a asigura deplasarea rapida a forțelor de intervenție, dar și pentru a îndruma participanții la trafic, având în vedere că în această zonă se circula restricționat. Urmează sa fie efectuata cercetarea la fața locului de către polițiști ai Serviciului Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă și specialiști criminaliști, urmând a fi stabilite cauzele și condițiile in care s-a produs acest eveniment”, a anunțat Poliția Capitalei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI