Explozie la Piatra-Neamț: stare de alertă în blocul care a luat foc

O explozie a dus la pornirea unui incendiu într-un bloc din Piatra-Neamț. Autoritățile sunt în stare de alertă. Sunt deja trei persoane rănite, transportate la spital.

Reprezentanţii ISU Neamţ au declarat că, potrivit primelor informaţii, o explozie a avut loc într-un bloc de locuinţe din Piatra-Neamţ. Explozia a fost urmată de incendiu.„Ar fi persoane surprinse şi la etajele superioare”, au spus reprezentanţii ISU, citați de Mediafax.

Flăcările pornite de explozie au cuprins etajul al patrulea al blocului și s-au întins spre acoperiș. O persoană a fost evacuată cu autoscara de la balconul unui apartament de la etajul superior.

Trei persoane au fost transportate la spital de SAJ Neamţ. Potrivit reprezentanţilor IGSU, până la această oră sunt patru victime. Una dintre victimele transportate la spital are arsuri grave.

Au fost mobilizate, până la ora publicării acestui articol, cinci autospeciale de stingere, două autoscări şi descarcerarea grea. La faţa locului sunt două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru ambulanţe SAJ Neamţ.

„Nu sunt persoane surprinse în interiorul construcţiei, însă intervenţia de stingere este deosebit de dificilă din cauza arderii violente şi propagării pe verticală în exteriorul clădirii”, a declarat IGSU.

Sursa: Mediafax
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI