11 apr. 2024 | 18:48

Experiența bizară trăită de Oana Roman după moartea mamei sale. A primit un semn divin de la Mioara Roman

Monden
Experiența bizară trăită de Oana Roman după moartea mamei sale. A primit un semn divin de la Mioara Roman
Mioara Roman a decedat pe 23 februarie 2024

Mioara Roman, fosta soţie a fostului premier Petre Roman, a decedat la vârsta de 83 de ani, la finalul lunii februarie 2024. Una dintre fiicele sale, Oana, a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta încă nu-și revine după moartea celei care i-a dat viață, ba mai mult de atât, ea susține că a primit un semn divin de la Mioara Roman. Ce i-a transmis în vis?

Experiența bizară pe care a trăit-o Oana Roman după moartea mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. De mai bine de un an, ea era internată la un azil din apropierea Capitalei. Fosta soție a primului premier al României a murit în somn, așa cum își dorea.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, declara Oana Roman, potrivit SpyNews.

Ce semn divin a primit de la Mioara Roman

Recent, Oana Roman a mărturisit că a visat-o pe mama ei, dar experiența a fost una ciudată. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a povestit fanilor virtuali că visul ei a fost complet bizar, lipsit de realitate. ​Mioara Roman i-ar fi dat acesteia un semn divin!

Vezi și: Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama.

Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei. Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, a povestit Oana Roman pe social media.

Catinca Roman, despre înmormântarea mamei sale

După ce mama lor a fost înmormântată, Catinca Roman a declarat că funeraliile au fost organizate de sora ei. Ea a mărturisit că ar fi ales ceva mult mai discret pentru Mioara Roman, însă respectă ce a făcut Oana.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi și: Mesajul în lacrimi al Oanei Roman, la o lună de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut până azi’

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro