Exit Poll Curs-Avangarde + IRES ora 17:00. Klaus Iohannis 61 %, Viorica Dăncilă 39 %

Exit Poll Curs-Avangarde + IRES ora 17:00. Klaus Iohannis 61 %, Viorica Dăncilă 39 %

Astăzi este ziua cea mare în care românii își vor alege președintele pentru următorii cinci ani. Cei care nu au votat până acum mai au timp să o facă până înainte de ora 21:00, când se vor închide secțiile de votare din țară. Potrivit sondajului CURS-Avangarde, în jurul orei 16:00, diferența dintre procentul obținut până acum de Klaus Iohannis și de cel obținut de Viorica Dăncilă pare să crească tot mai mult, arată datele sondajului CURS-Avangarde.

 

Lupta finală, primele rezultate provizorii

Conform sondajului mai sus amintit, actualul președinte al Statului, Klaus Iohannis este la 61% în preferinţele electoratului, faţă de 58% la ora 14.00. Viorica Dăncilă este la 39%, în scădere cu trei procente faţă de ora 14.00, notează stiripesurse.ro.

Acestea fiind spuse, se pare că ruptura dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru prezidențiale se adâncește tot mai mult.

Cine va fi învingătorul? Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă? Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Cine va fi învingătorul? Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă? Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sondajul IRES arată o diferenţa ceva mai mică, 60%-40% în favoarea lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice.

Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați, duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2 de scrutin.

Românii stau cu sufletul la gură și așteapătă cu nerăbdare să vadă cine va ieși învingător în cursa electorală din acest an. Unii au fost convinși de candidați, alții poate de programul lor de guvernare. Cert este că românii au ieșit și încă ies la vot. Până la momentul transmiterii acestei știri, la vot s-au prezentat peste 7 milioane de alegători din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI