EXCLUSIV Vești proaste pentru Andreea Marin. Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

EXCLUSIV Vești proaste pentru Andreea Marin. Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR
Exclusiv. Ce se va întâmpla cu emisiunea Andreei Marin de la TVR 1

Fosta ”Zână a surprizelor” și-a luat ”La revedere” de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, ”Nu există nu se poate!”, dedicat tatălui ei, Dan Marin, care a încetat din viață pe 3 martie 2016? Deși audiențele înregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea încă nu a bătut palma cu șefii ei pentru un nou sezon, care ar urma să fie inclus în grila de programe care va debuta în luna martie: ”Nu știm dacă revenim, totul depinde de TVR”, a spus Andreea, pe Facebook. Surse din TVR ne-au declarat, în exclusivitate pentru PlayTech.ro: ”În acest moment nu s-a semnat nimic, nu sunt negocieri, emisiunea ei ar trebui să înceapă din martie, dacă se va mai aproba”. Fanii o imploră să revină, dovadă stând și zecile de mesaje de pe conturile sociale.

Emisiunea Andreei Marin se încheie?!

”Nu există nu se poate!” a fost una dintre surprizele plăcute ale TVR, fanii Andreei Marin manifestându-și dorința, pe conturile sociale, ca ”Zâna” să revină, din martie, cu o nouă ediție a show-ului. Unul dintre admiratori, Fîrtat Ilie, i-a scris Andreei, pe Facebook:

”Vă vrem în continuare. Aveți o emisiune frumoasă. O urmăresc împreună cu soția. Sper să continuați dumneavoastră și nu Garcea!”.

Acesta făcea referire la programul de Revelion realizat de Mugur Mihăescu, alias Garcea, de la ”Vacanța Mare”, și în care TVR a investit fabuloasa sumă de 50.000 de euro, show-ul clasându-se pe locul 5, în topul audiențelor.

Andreea Marin: ” Nu știm dacă revenim, totul depinde de TVR”

Andreea a avut succes cu emisiunea ”Nu există nu se poate”, care poată fi urmărită și în reluare:

”În săptămânile care urmează, va fi difuzată în reluare, așa cum v-ați obișnuit, de luni până joi, de la ora 18.00 și 23.00, pe TVR 2, de la 0.30, ora României, ne văd românii din diaspora pe TVR International și a doua zi dimineața, la 10.00, suntem pe TVR Moldova. Vă aștept cu drag, merită să ne simțim inspirați, motivați, încurajați și iubiți că oameni! Au fost invitați 53 de oameni extraordinari în această poveste minunată și sunt fericită că ne-am îmbogătit ascultându-i, învățând de la ei, primindu-i în casele și în sufletele noastre”.

Vedeta TVR le-a mulțumit fanilor că i-au fost aproape: ”Dragii mei, vă mulțumesc că v-ați alăturat familiei noastre, suntem o mana de oameni, dar zi de zi din ce în ce mai mulți, noi, cei însuflețiți de indemnul: nu există nu se poate!”.

Andreea Marin a revenit anul trecut la TVR

Andreea a acceptat, pe 12 octombrie 2020, să revină la TVR, postul tv unde a cunoscut celebritatea, cu emisiunea ”Surprize, Surprize”, în perioada 1999-2007:

”Televiziunea Națională m-a chemat din nou, acasă!”, spunea ea atât de frumos.

Andreea Marin și-a gândit un format propriu, cu cheltuieli minime, adaptat vremurilor pandemiei de coronavirus, fără mulți invitați sau spectatori.

Nu există nu se poate! e vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele” , a spus Andreea, înainte de a da startul producției tv, pe care a prezentat-o, timp de trei luni, în direct, de luni până joi.

Andreea Marin: ”Tata a fost stâlpul meu de sprijin”

Vedeta TVR a suferit enorm la aflarea veștii că tatăl ei, Dan Marin, s-a stins din viață, pe 3 martie 2016. În amintirea părintelui drag, Andreea a postat în acea zi pe conturile sociale un mesaj emoționant:

”Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la Cer, acolo unde sunt îngeri și mama și bunicii mei și atâția oameni dragi care s-au stins mult prea devreme. Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”.

Andreea Marin: ”Mama s-a stins din viață în brațele mele, iar eu aveam 9 ani”

Are amintiri dureroase legate și de mama ei, care a încetat din viață în urma unui accident la mașină, pe când Andreea era doar un copil:

”Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe,” a povestit Andreea, la emisiunea “Oameni de Colecție”, de la DigiFM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI