EXCLUSIV Vecinii i-au făcut peste 20 de plângeri la Poliție Cristinei Țopescu. Motivul pentru care au pornit un război cu jurnalista

Vecinii i-au făcut peste 20 de plângeri la Poliție Cristinei Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în casa sa. Descoperită într-o stare de putrefacție, motiv pentru care nu a putut fi realizată o expertiză medico-legală, s-a stins fiind înconjurată de câinii săi. A avut o viață și un sfârșit demn de poveste, dar nu și de milă, căci a trăit demn. Nu i-a mai fost găsit un loc în televiziune, dar nici în cartier. Vecinii i-au făcut peste 20 de plângeri la Poliție, iar războiul s-a sfârșit odată cu ea, pe 12 ianuarie 2020.

Vecinii i-au făcut peste 20 de plângeri la Poliție Cristinei Țopescu

Ultimii ani din viața sa ar putea fi intitulați ”decada”, căci nu mai era căutată de patronii posturilor de televiziune din România, așa că s-a reprofilat. Devenise consilier al ministrului Sănătății. Bucuria era acasă, unde era întâmpinată de sufletele pentru care a strigat mereu în mulțime, câinii.

EXCLUSIV Vecinii i-au făcut peste 20 de plângeri la Poliție Cristinei Țopescu. Motivul pentru care au pornit un război cu jurnalista
Foto: antena 3.ro

Tot pentru ei a primit, în perioada 2009 – 2013, amenzi de peste 5.000 de lei de la Poliție din cauza celor peste 20 de plângeri făcute de către vecinii săi. Aceștia spuneau că jurnalista are peste 50 de câini în curte, care fac multă galagie și mizerie, a informat o sursă pentru Impact.ro.

”Locuința jurnalistei era micuță”

De menționat este că fosta prezentatoare de televiziune locuia într-un bloc cu apartamente închiriate. Locuințele de pe lateralul clădirii dețineau și un spațiu în curte, unde jurnalista își ținea câinii.

„Locuința în care a murit Cristina Țopescu era închiriată. Nu direct de la primul proprietar, proprietarul complexului, ci de la un particular care cumpărase, între timp, imobilul. Construcția în care locuia jurnalista era micuță, cu etaj și făcea parte dintr-un ansamblu de 4 case lipite între ele, fiecare cu o curte aferentă. O asemenea casă poate fi închiriată contra sumei de 500 de euro”, au informat surse de încredere din Tunari pentru WoWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI