EXCLUSIV Transsexualul Naoemi, decizie radicală. Ce operaţie estetică şi-a făcut și de ce!

EXCLUSIV Transsexualul Naoemi, decizie radicală. Ce operaţie estetică şi-a făcut și de ce!
Îl mai ţii minte pe transsexualul Naoemi?! Iată ce operaţie estetică şi-a făcut acum Florin Moldovan

Artista, născută bărbat, pe numele său real, Florin Moldovan, și-a îndeplinit visul de o viață, acela de a-și pune silicoane.

Transsexualul Naoemi, o nouă operaţie estetică

Locuiește de mai bine de 5 ani în Suedia și a schimbat deja 3 locuri de muncă. O duce greu cu banii și a trecut printr-o depresie cruntă, după ce a fost părăsită de Cristi, iubitul cu care spera să se căsătorească. Deși viața i-a fost potrivnică, Naoemi, care s-a născut bărbat, dar și-a dat seama că vrea să fie femeie, nu renunță la visele ei de a deveni o mare cântăreață.

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a înscris la emisiunea “Britains Got Talent”, fiind încurajată de faptul că Tarky a reușit să ajungă în semifinalele aceleași competiții:

“Dacă el a ajuns atât de departe, eu voi ajunge până în finală pentru că am o voce mult mai bună”, spune ea.

Pandemia de coronavirus i-a dat, însă, planurile peste cap, pentru că probele s-au amânat. Nu îi pare, însă, foarte rău, pentru că are mai mult timp să se pregătească. Transsexualul Naoemi a început deja să ia lecții de canto, chiar dacă înseamnă un efort financiar uriaș.

De asemenea, recent, ea a mai făcut încă un pas pentru ca transformarea ei în femeie să prindă și mai mult contur, îndeplinindu-și, astfel, o dorință arzătoare, aceea de a-și pune silicoane. Operația a avut loc în România și a fost una de succes.

Nu a dorit să facă declarații pe marginea acestui subiect, pentru că își dorește ca despre ea să se scrie atunci când va reuși să câștige celebrul concursul britanic. Toate aceste pregătiri, însă, i-au insuflat multă speranță și i-au dat imboldul necesar de a ieși din impasul și amărăciunea care o bântuie de atâția ani. Este convinsă că vremea ei se apropie și că va demonstra tuturor celor care au criticat-o care îi este adevărata valoare.

Îl mai ţii minte pe transsexualul Naoemi?! Iată ce operaţie estetică şi-a făcut acum Florin Moldovan
Îl mai ţii minte pe transsexualul Naoemi?! Iată ce operaţie estetică şi-a făcut acum Florin Moldovan

Cine este transsexualul Naoemi?

Cunoscută sub numele de scenă de Naoemi, Florin Moldovan s-a născut bărbat și a crescut într-un orfelinat din Ludus până la vârsta de 15 ani. Între timp, și-a dat seama că vrea să fie femeie și a început transformarea, fără să îi fie teamă de ceea ce vor spune cei din jur.

Este cântăreață, compozitoare și actriță transsexuală de etnie romă. A încercat de 13 ori să participe la Festivalul de la Mamaia, însă a dat greș de fiecare dată. Naoemi a și încercat să se sinucidă de două ori. Prima dată și-a tăiat venele, iar a doua oară a luat un pumn de medicamente. A reușit, însă, să supraviețuiască de fiecare dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI