EXCLUSIV. Strigătul disperat al fratelui Mădălinei Manole către fostul său cumnat, de Crăciun: ‘‘Măcar copiii noştri să se poată vedea în pace!‘‘

EXCLUSIV. Strigătul disperat al fratelui Mădălinei Manole către fostul său cumnat, de Crăciun: ‘‘Măcar copiii noştri să se poată vedea în pace!‘‘
Marian Manole spune că este greu să fii în sărbătoare când rămâi singur

Marian Manole (52 de ani), fratele regretatei soliste Mădălina Manole, lansează o nouă propunere de împăcare. Propunerea, prin intermediul impact.ro, se adresează cumnatul său, Petru Mircea.

Marian Manole spune că este greu să fii în sărbătoare când rămâi singur

Marian speră ca, măcar acum, când nu mai are în viaţă niciunul dintre părinţi, să facă pace cu al său cumnat. Dorul de nepotul lui, fiul Mădălinei, este mistuitor. Marian are o singură dorință, de Crăciun. Dorința este să-l îmbrățișeze pe Petru Jr, pe care nu l-a văzut de zece ani, și să-i ofere un dar.

Marian Manole nu se gândește să petreacă de Sărbători. S-au stins, pe rând, sora lui, mama, iar anul acesta a încetat din viață și tatăl acestuia, Ion Manole, care a pierdut lupta cu virusul ucigaș:

“Timpul a reuşit, nu ştiu cum, să-mi mai estompeze rănile din suflet! Dar durerea a rămas, mă însoţeşte pretutindeni. Mai ales în luna decembrie e un chin de două ori mai mare. E greu să fii în sărbătoare când mulţi dintre ai tăi, din familia ta, nu îţi mai sunt alături.

E greu să fii în sărbătoare când mulţi dintre ai tăi, din familia ta, nu îţi mai sunt alături. Mă mai liniştesc doar când îi ascult colindele, în special pe acela cu >”, ne-a spus Marian, fratele Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru impact.ro

”Petru putea veni la groapa Mădălinei cu fiul său”

Marian Manole e ferm convins că tatăl şi mama lui s-au prăpădit și de dorul de nestins al nepotului lor, Petru junior, fiul Mădălinei Manole şi al lui Petru Mircea. Acesta spune că nu-l mai văzuseră din iulie 2010, imediat după moartea tragică a solistei:

”Nu a fost chip să-l convingem pe tatăl copilului. Au existat multe animozităţi şi vorbe grele şi de o parte, şi de cealaltă. Dar în anii din urmă putea veni la groapa Mădălinei cu fiul său, ca să-l vedem şi noi‘‘, a adăugat Marian Manole.

Marian Manole a mai dezvăluit pentru impact.ro că nici măcar încercarea fiului său, Mihai, care e cu patru ani mai mare decât verişorul Petru, nu a dat roade.

”Fiul meu a încercat să-şi vadă vărul. I-a trimis un mesaj cumnatului, care nu i-a permis. Deşi aş zice că a lăsat o portiţă deschisă pentru cândva, undeva.

Întâi l-a întrebat dacă l-am pus eu să facă acest lucru, apoi când Mihai a negat i-a răspuns că nu e momentul oportun acum, cu pandemia asta de COVID-19. Dar i-a mai scris că asta poate se va întâmpla mai târziu!‘‘.

Mădălina Manole a fost găsită, în propria vilă din Otopeni, fără suflare, pe 14 iulie 2010

Marian Manole i-a transmis fostului său cumnat că încă crede că puterea vindecării:

”Pe mine m-a blocat peste tot, şi la telefon, şi pe whatsapp, şi pe email. Dar poate cu copiii noştri va fi altfel. Noi ne vom duce crucea în continuare. Dar la ei, măcar la ei, ar trebui să fie altfel!‘‘.

Mădălina Manole a fost găsită în propria vilă din Otopeni, fără suflare, pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Analizele criminalistice au constat ulterior că băuse un insecticid puternic. Mădălina Manole a fost înmormântată la Ploieşti.

Mădălina, așa cum spuneau și părinții acesteia, și-a adorat fiul. După moartea Mădălinei, Petru Mircea a câștigat custodia lui Petru Jr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI