EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E băiatul unui fotbalist celebru, reacția de ultim moment

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E băiatul unui fotbalist celebru, reacția de ultim moment
S-a aflat cine este unul dintre salvatorii fetei de la metrou

Ieri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel că o fată a sărit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arată cum o altă femeie de pe peron i-a făcut semn disperată să se ridice, trăgând-o în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou. De asemenea, fiul lui Dănuț Lupu s-a numărat printre cei care au salvat-o pe această fată de la un eventual eveniment tragic.

Cine este unul dintre salvatorii de la metrou

”Din primele informații, aceasta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicată de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Evenimentul este cercetat de Poliție. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, a informat Metrorex.

Dănuț Lupu ne-a declarat în exclusivitate că fiul său, Răzvan, a unul dintre eroii care au salvat-o pe fata care a sărit pe linia de metrou.

”Da, fiul meu a salvat fata. Sunt tare mandru ca am un asemenea copil bun si curajos”, ne-a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate.

Dănuț Lupu a avut coronavirus

În noiembrie anul trecut, Dănuț Lupu a trecut printr-unul unul dintre cele mai grele momente din sa , după ce a fost infectat cu coronavirus.

Astfel, Dănuț Lupu, fostul mare mijlocaș al lui Dinamo și al Rapidului, a trecut prin clipe groaznice. El a fost și intubat, la secția ATI a spitalului Colentina.

”A fost cam cel mai greu dribling al meu. Dacă ți-aș spune că nu le-aș dori nici dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu, îți dai seama. Când iei această bolă, eu am avut nenorocul să tragă și din pneumonie.

Știu foarte multă lume care are această gripă, dar trece ușor pe lângă ei. Eu nu am avut norocul ăsta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar eu am o vorbă: dacă vrea să te ia, te ia oricum. Îi mulțumesc lui nea Mircea Lucescu, el a doilea meu tată, îi mulțumesc lui Copos, lui Badea și familie mele”, a spus Dănuț Lupu la Liga Digi Sport, în noiembrie anul trecut.

Fostul Internațional Dănuț Lupu s-a retras din activitate în anul 2001. De-a lungul carierei, Dănuț Lupu a jucat pentru Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafririm Holon, și a câştigat cinci trofee. Dănuț Lupu a strâns 14 prezențe sub “tricolor”, între anii 1989 și 1998. El a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, care s-a disputat în Italia. El are o relație superbă cu soția sa, cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii, dar și cu fiul său.