EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: „Brigitte s-a chinuit ani întregi să o rupă”

de: Andrei Simion
03 05. 2020

Amalia și Ilie Năstase și-au spus adio de aproape zece ani, iar în tot acest timp au reușit să mențină o prietenie de excepție care să nu le facă rău fetițelor pe care le au împreună. Cum au reușit acest lucru, ce sacrificii au fost nevoie să se facă pentru ca cei doi să ajungă în acest stadiu?

Cum a reușit relația dintre Amalia și Ilie Năstase să rămână neatinsă de femeile din viața sportivului?

Amalia și Ilie Năstase au format unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, după șapte ani de relație, iar tot în același an a venit pe lume primul lor copil, Alessia. În 2006 s-a născut Emma, cea de a doua fiică. Mariajul lor părea unul extrem de roz, motiv pentru care a șocat pe toată lumea vestea că au decis ca în 2010 să se despartă. Amalia și Năstase au avut un mariaj discret și nu au dorit să spună motivul despărțirii.

Surse apropiate de fostul cuplu au dezăluit că ea ar fi rămas atunci cu o avere de șapte milioane de euro. Timpul a trecut, iar fostul tenismen se pare că abia acum și-a găsit liniștea, alături de Ioana Simion, după ce de pe urma căsniei cu Brigitte s-a ales cu reprouri continue la adresa fostei soții și la relația prea bună pe care o au. Amalia iubește și ea din nou. Aceasta este căsătorită cu Răzvan Vasilescu, cel căruia i-a dăruit un fiu. Cu toate că ambii sunt implicați în relații amoroase, au în continuare o prietenie impresionantă.

Amalia și Ilie Năstase, prietenie de neatins

„Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă această legătură și nu a reușit”

Surse apropiate celor doi ne-au dezvăluit care a fost cheia amiciției după divorț și cum au reușit să mențină o prietenie atât de mulți ani, după atâtea piedici.

”Între ei nu s-a pus problema de bani sau de pensie alimentară. Ilie plătește tot ceea ce ține de copii, fără să pună întrebări. Școli, cursuri private, haine, călători, tot. Cât îi cere. Amalia, atât îi dă. În plus, el a continuat să o ajute în afaceri, a continuat să o sprijine și să îi fie aproape. Sunt cei mai buni prieteni, deși multora nu le convine. Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă această legătură și nu a reușit. Între ei a existat și va exista mereu o relație aparte, o chimie deosebită. Se respectă enorm, iar Ilie este extrem de temperat și liniștit după discuțiile cu Amalia”
Surse apropiate celor doi