14 nov. 2020 | 15:43

EXCLUSIV Primele imagini de la înmormântarea lui Vladimir Găitan. Cine l-a condus pe ultimul drum FOTO

Monden
EXCLUSIV Primele imagini de la înmormântarea lui Vladimir Găitan. Cine l-a condus pe ultimul drum FOTO
Vladimir Gaitan a fost inmormantat la cimitirul Bellu. Sursa foto: Andrei Cezar

Avem primele imagini de la înmormântarea actorului Vladimir Găitan. Aproximativ 50 de persoane l-au însoțit, sâmbătă, pe ultimul drum, pe marele actor Vladimir Găitan. Printre aceștia s-au numărat soția, fiul, precum și fiica actorului.

Imagini exclusive de la înmormântarea actorului Vladimir Găitan. Niciun actor nu l-a însoțit pe ultimul drum

Vladimir Găitan a fost înmormântat sâmbătă cu onoruri militare și focuri de armă în cimitirul Bellu. Actorul a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 50 de persoane, cu tot cu militarii veniți să tragă focurile de onoare.

Probabil că epidemia de coronavirus i-a făcut pe mulți, mai ales actorii, să fie doar cu gândul aproape de marele Vladimir Găitan pe ultimul său drum. Astfel, Vladimir Găitan a fost condus pe ultimul drum de soție, fiu și fiica lui și alte câteva persoane, probabil rude apropiate ale fostului actor.

Vladimir Gaitan a fost inmormantat la cimitirul Bellu

Vladimir Gaitan a fost inmormantat la cimitirul Bellu. Sursa foto. Andrei Cezar

Vladimir Găitan, înmormântat cu onoruri militare

După slujba de pomenire făcută de către preot, soldații au prezentat onorul și au tras de trei ori focuri de armă în memoria celui care a fost actorul Vladimir Găitan. Actorul a fost decorat în anul 2002 cu ordinul militar în grad de cavaler, ca merit al carierei sale.

Vladimir Găitan a decedat pe 10 noiembrie, la 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. A murit exact exact așa cum și-a dorit. Alături de familie, în patul său. Vestea, pentru mulți din cei apropiați, chiar dacă știau de bola de care suferă, a venit ca un trăznet.

Gloria Găitan a făcut anunțul morții tatălui său

Anunțul a fost făcut de fiica actorului, Gloria. ”Tata s-a stins din viata acasa, alaturi de familie, asa cum a fost si ultima sa dorinta. Multumim celor ce ne sunt si ne-au fost alaturi cu ganduri bune si avem rugamintea sa intelegeti durerea adanca ce ne copleseste in aceste clipe. 

Le suntem extrem de recunoscatori medicilor, asistentilor si farmacistilor care l-au ingrijit si au fost alaturi in cele mai grele clipe. Pentru cei ce doresc sa isi ia la revedere de la tata, trupul sau va fi depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0, incepand de joi, 12 noiembrie, orele 13.00. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la aceeaşi biserică. La ora 14, este programată înmormântarea actorului, la cimitirul Bellu”, anunța Gloria Găitan.

Care a fost cel mai mare regret al lui Vladimir Găitan

Actorul a murit totuși cu un mare regret. Nu a apucat să se bucure de nepoata sa, fiul actorului alegând să traiască în Anglia.

Regret că băiatul meu nu şi-a găsit locul aici, în România. Aş fi vrut să stau cu nepoţica mea pe genunchi mai des. Întâlnirile noastre de câte trei zile, la nu ştiu cât timp, nu pot să lege relaţia dintre bunic şi nepot. Şi asta mă doare îngrozitor. Toate lacrimile astea interioare simt cum mă erodează”, spunea actorul Vladimir Găitan.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro