EXCLUSIV Ofițerul MAI de la Gerota, comportament total iresponsabil. ”Când vorbim cu el, ne spune marș!”

EXCLUSIV Ofițerul MAI de la Gerota, comportament total iresponsabil. ”Când vorbim cu el, ne spune marș!”
EXCLUSIV Ofițerul MAI de la Gerota, comportament total iresponsabil. ”Când vorbim cu el, ne spune marș!”

Pe 9 martie, autoritățile anunțau că a fost confirmat cel de-al 36-lea pacient confirmat cu coronavirus. Vorbim despre un bărbat de 56 de ani, fost ofițer MAI, care s-a internat la spitalul “Dimitrie Gerota”, acuzând probleme cardiace. Atunci când a început să tușească și să aibă dificultăți respiratorii, bărbatul a fost întrebat dacă a călătorit în afara țării sau dacă a intrat în contact cu persoane venite recent din străinătate, acesta a spus că nu, ba chiar a semnat un document pe proprie răspundere în acest sens. Cu toate acestea, bărbatul a fost nevoit să recunoască faptul că se întorsese în urmă cu câteva zile din Israel, acolo unde fusese într-o călătorie cu amanta, angajată la Primăria Capitalei.

Vorbește extrem de urât cu cadrele medicale!

Bărbatul a fost transferat imediat la spitalul “Victor Babeș” din Capitală, unde se află internat și în acest moment. Imediat după transferul său, spitalul “Dumitru Gerota” a fost închis, iar toate persoanele aflate înăuntru, de la pacienți la cadre medicale, au intrat în caranțină. Ieri, o informație furnizată chiar de directorul spitalului “Victor Babeș” a stârnit panică și revoltă în rândul populației. Bărbatul și-a dat jos masca în repetate rânduri și a început să tușească, ba chiar să scuipe în mod intenționat. Impact.ro a aflat mai multe detalii despre comportamentul fostului comisar șef de la Poliția Capitalei:

“Nu consideră că a greșit cu nimic, ba din contră. Nu se simte vinovat nici că a mințit, nici că și-a îmbolnăvit soția, fiul, nora însărcinată și nepotul. Nu este deloc politicos și nu a renunțat la tonul ridicat nici măcar atunci când starea dumnealui s-a înrăutățit puțin. Dacă i se spune să stea liniștit, răspunde cu marș­”, ne-au declarat surse din interiorul spitalului.

A îmbolnăvit 30 de cadre medicale!

Până în prezent, bărbatul a reușit să îmbolnăvească peste 60 de persoane. Pe lângă faptul că au contactat virusul atât soția, cât și fiul, nora însărcinată și nepotul, alte 30 de cadre medicale de la ”Dimitrie Gerota” au fost confirmate până în prezent cu coronavirus. Bărbatul a luat o amendă de 4000 de euro și i s-a deschis dosar penal, riscând acum până la 2 ani de închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI