EXCLUSIV Octavian Bellu și Mariana Bitang, achiziție de 100.000 de euro. Detaliul observat la noua mașină

EXCLUSIV Octavian Bellu și Mariana Bitang, achiziție de 100.000 de euro. Detaliul observat la noua mașină
Cuplul Octavian Bellu și Mariana Bitang, achiziție nouă: o mașină de 100.000 de euro/ Foto: Mediafax

Octavian Bellu și Mariana Bitang, vestit cuplu de antrenori, au adus rezultate remarcabile țării, dar au și câștigat. Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri în trafic, într-o mașină de 100.000 de euro. Detaliul noii achiziții a impresionat.

Octavian Bellu și Mariana Bitang și-au aciziționat o mașină de 100.000 de euro

Antrenorii au fost surprinși recent de fotoreporterii Impact în traficul din București. Cei doi se aflau la bordul unui Range Rover nou-nouț, în valoare de 100.000 de euro. Numerele mașinii conțin inițialele Marianei Bitang, semn că în casa cuplului aceasta dictează sau sub bagheta ei se petrec toate.

Bellu, însă, aflat la volan, a luat o decizie nepotrivită, riscând să-și piardă permisul de conducere. Disperat de aglomerație, a hotărât, după ce a așteptat minute bune în spatele colegilor de drum, să întoarcă pe linie continuă.

Cel mai de succes duo din lume are un număr impresionant de medalii

Conform Academiei Recordurilor Mondiale, sub conducerea celor doi antrenori gimnastele române au câștigat în total 305 de metalii la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice. Academia este cea mai mare organizație care certifică recordurile mondiale și, de asemenea, deținătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.

„La 12 ani de la recunoaşterea oferită antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul ”Cei mai de Succes Antrenori din Lume – Duo”, pentru cuplul Bellu-Bitang”, se arată în comunicatul remis la începutul acestui an.

Despre succesul lor 

Antrenorii au construit la Deva cele mai mari succese ale gimnasticii românești. Din 1994 până în 2004 au fost invincibili. Cu aura magicienilor care transformă în aur orice gimnastă, cei doi au condus echipa României la cinci titluri mondiale consecutive, două olimpice și cinci europene.

Reușitele le-au adus multe aplauze, fani, dar și multă presiune. Bagheta lor a avut la un capăt munca, iar la celălalt sacrificiul. Cu ei nimic nu a fost lăsat la întâmplare, iar excelența s-a îndreptat spre perfecțiune.

Au vorbit mereu despre neajunsurile sistemului, care au dus la multe eșecuri. De asemenea, dintr-o datorie morală față de sistem, tot ei au strigat de multe ori ”Țară, țară, vrem campioane”, demarând proiectul pentru jocurile din 2024.

Urmăriți Playtech.ro și pe