EXCLUSIV Nuntă secretă în showbiz. Vedetele s-au căsătorit în această săptămână, nimeni n-a știut

EXCLUSIV Nuntă secretă în showbiz. Vedetele s-au căsătorit în această săptămână, nimeni n-a știut
S-au casatorit in secret!

Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristian Daminuță, pe vremuri o mare speranță a fotbalului românesc, s-a căsătorit, civil, în mare secret cu un tânăr luptător MMA, Alin Văcăreanu, cei doi făcând acest pas după, culmea, un scandal epocal. După ce, în urmă cu o săptămână, se prezenta la TV plânsă și îndurerată că bărbatul pe care îl iubește la nebunie flirtează și cu alte femei, Iasmina Halas a făcut totuși un pas cât se poate de important în viață: s-a căsătorit, lucru aflat, în exclusivitate, de Playtech.ro.

EXCLUSIV Nuntă secretă în showbiz

E adevărat, pentru Iasmina Halas este cea de-a doua căsătorie, blondina ajunsă la 25 de primăveri având, probabil, o plăcere deosebită să facă câte o nuntă în ”sistem turbo”. Așa că, ne-au dezvăluit surse cât se poate de bine informate din Timișoara, Iasmina Halas și Alin Văcăreanu s-au prezentat, de mână, alături de câțiva martori, în fața ofițerului stării civile și au semnat actele care consfințesc faptul că sunt soț și soție.

”Iasmina a insistat să fie totul făcut în mare secret. Vor face totușți și nuntă, când mai trece pandemia, vor să facă nuntă mare, ea vrea musai să poarte o rochie de mireasă. Deja spunea că va avea o rochie de mireasă mulată și decoltată”, a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, o prietenă de-ale Iasminei. De altfel, Iasmina, fostă Halas, fostă Daminuță, actualmente Văcăreanu, a și recunoscut că s-a căsătorit. ”Mi-am schimbat numele de pe Instagram cu numele din buletin. Cum să pun altfel”, a explicat Iasmina, lămurind astfel statutul ei civil.

Iasmina și Alin, despărțiri cu scandal, împăcări cu cereri în căsătorie

De curând, Iasmina și Alin au avut un episod mai zbuciumat în relație, motiv pentru care, simțindu-se jignită și dezamăgită în amor, blondina care i-a fost nevastă și lui Cristi Daminuță, a decis să îi dea papucii lui Alin. Doar că, pare-se, dragostea pentru luptătorul MMA a fost mai mare decât supărarea că acesta vorbește, atunci când apucă, și cu alte domnișoare, așa că, după un schimb îndelungat de dulcegării, promisiuni și jurăminte de fidelitate eternă, l-a iertat pe tânăr. Ba chiar, a acceptat să îi devină soție, lucru care, așa cum a aflat Playtech.ro, în exclusivitate, s-a și petrecut de curând.

”Iasmina și Alin se potrivesc, dar sunt un cuplu foarte agitat. Ea este extrem de geloasă, lui îi place să vadă că e dorit și de alte femei, nu știu unde vor ajunge”, ne-a mai spus, în exclusivitate, prietena Iasminei.

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare: ”La revedere, soţule! Îți doresc toate cele bune”.

De altfel, Iasmina, pe lângă nunțile făcute din senin, are experiență și la divorțuri fulgerătoare. Astfel, acum câțiva ani, Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie și câteva tatuaje pe care și le-au dedicat reciproc. Doar că, la fel de repede cum au decis să se căsătorească, cei doi au decis și să divorțeze.  Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuță nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal.

„M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea., la acea vreme și a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj.”La revedere, soţule! Îți doresc toate cele bune”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI