EXCLUSIV Necazurile se țin lanț de George Burcea. Detalii halucinante despre divorțul de Andreea Bălan

EXCLUSIV Necazurile se țin lanț de George Burcea. Detalii halucinante despre divorțul de Andreea Bălan
Adevărul despre divorțul Andreei Bălan de George Burcea

Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap și lui George Burcea. Actorul, care în urmă cu o lună a decis că vrea să pună punct mariajului cu Andreea Bălan, nu îi merge prea bine în ultima perioadă. Acesta s-a mutat din casa artistei și locuiește în casa unui prieten, însă plănuia ca din banii strânși din spectacole să își închirieze un apartament. Surpriză însă. Datorită stării de urgență din România, toate spectacolele de teatru au fost suspendate. Astfel, actorul nu mai încasează niciun ban. Însă, necazurile șarmantului actor nu se opresc aici. El nu poate divorța nici de Andreea, datorită pauzei instanțelor judecătorești, la fel cum nici mama sa nu poate divorța de tatăl ucigaș din același motiv. 

Nu își mai poate vedea fetițele

Recent, George Burcea a participat la un casting pentru un film românesc ce va fi difuzat de Antena 1, pe care a și reușit să îl ia. Conform informațiilor, actorul a semnat un contract generos cu postul din Băneasa și urmează să interpreteze un rol negativ. El începuse deja filmările, însă acestea au fost sistate pe o perioadă nedeterminată, tot datorită pandemiei de coronavirus. Însă, fără dar și poate, cel mai mare motiv de supărare al actorului este, fără dar și poate, faptul că nu își poate vedea fetițele, pe Ela și Clara. Pentru ca micuțele să fie cât mai protejate împotriva virusului, Andreea nu permite nimănui înafară de mama ei să intre în casă. Iar actorul este cu totul de acord cu această decizie:

“În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andeea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru impact.ro. 

Andreea Bălan și familia ei, pe vremea când lucrurile erau bune între ea și George Burcea
Andreea Bălan și familia ei, pe vremea când lucrurile erau bune între ea și George Burcea

Divorțează pentru că nu o mai iubește

Până în luna februarie a acestui an, Andreea Bălan și soțul ei formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Tocmai de aceea, mare a fost surpriza fanilor celor doi, atunci când artista a confirmat faptul că George Burcea a părăsit căminul conjugal, motivând că nu o mai iubește pe blondină și că este mai bine ca drumurile lor să se despartă. În realitate însă, din declarațiile actorului se poate întelege clar faptul că s-a simtit neapreciat de către artistă.