EXCLUSIV Momente groaznice pentru micuțul Will. A dat faliment, ce s-a întâmplat cu fosta vedetă Pro TV

EXCLUSIV Momente groaznice pentru micuțul Will. A dat faliment, ce s-a întâmplat cu fosta vedetă Pro TV
Momente groaznice pentru micuțul Will, fostă vedetă PRO TV. A dat faliment

Criza financiară, generată de pandemia de coronavirus, l-a afectat financiar și pe micuțul Will, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” (PRO TV). Prin urmare, celebrul dansator Wilmark Rizzo Hernandez, născut în Columbia, și stabilit de peste 20 de ani în România, a fost nevoit să se reprofileze. Și-a vândut o locuință și, împreună cu vărul lui, au înființat o afacere imobiliară: ”Lunile acestea am avut o platformă pentru dans online, dar nu a fost ca în sală. A trebuit să îmi ies din starea mea de confort, să vorbesc cu diverși afaceriști, pentru a contribui la un proiect pe care l-am prezentat la emisiunea “Imperiul leilor” (PRO TV)”, ne-a spus artistul, în exclusivitate pentru playtech.ro

”Am vândut prima mea casă cu 160.000 de euro și acum lucrez la construcția a cinci case. M-am făcut dezvoltator imobiliar”

Wilmark Rizzo Hernandez, cunoscut în spaţiul public drept micuţul Will, s-a reinventat, pe plan profesional, la vreme de pandemie. Prin urmare, fostul jurat de la “Dansez pentru tine” (PRO TV) s-a asociat cu vărul său, în dezvoltarea unei afaceri bănoase.

“Am vândut prima mea casă cu 160.000 de euro și lucrez acum la construcția a cinci case. M-am făcut dezvoltator imobiliar. M-am asociat cu vărul meu pentru că trebuie foarte mulți bani investiți în acest bussines. Am cumpărat cu el un teren, în Tunari, așa că încet-încet, lucrurile încep să prindă contur”, ne-a declarat vestitul dansator, pentru playtech.ro.

”A fost o perioadă foarte grea ,cu pandemia. Bineînțeles că și școala de dans s-a închis”.

Artistul ne-a vorbit și despre experiența sa din emisiunea “Imperiul Leilor” (PRO TV), unde a prezentat un proiect de finanțare, pentru care a cerut un buget de 200.000 de euro. “A fost o perioadă foarte grea cu pandemia. Pentru că eu mi-am axat toată cariera pe spectacole. Bineînțeles că și școala de dans s-a închis. Prin urmare, lunile astea am făcut o platformă pentru dans online, dar nu a fost ca în sală.

Așa că, în perioada asta, a trebuit să îmi ies din starea mea de confort, să vorbesc cu diverși afaceriști, pentru a contribui la un proiect, pe care l-am prezentat la emisiunea “Imperiul leilor”. Este foarte greu să le explici oamenilor în trei minute toată munca ta. Au contribuit pentru acest proiect oameni foarte valoroși din America și Belgia. Mi-am dedicat foarte mult timp pentru acest proiect. Am învățat multe în aceste luni critice pentru mine și nu numai”,

ni s-a mai confesat el, pentru Impact.ro. Wilmark Rizzo Hernandez s-a născut în Columbia și este fondatorul școlii de dans Academiei de Dansuri Latino-Americane. Pasiunea sa pentru dans îl ajuta să își mai aline dorul de țara natală. S-a implicat și în multe proiecte de televiziune de mare succes, printre care și ”Dansez pentru tine”(PRO TV).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI