EXCLUSIV Matilda Pascal Cojocărița a dat lovitura în perioada pandemiei! Câți bani câștigă și din ce

EXCLUSIV Matilda Pascal Cojocărița a dat lovitura în perioada pandemiei! Câți bani câștigă și din ce
EXCLUSIV Matilda Pascal Cojocărița a dat lovitura în perioada pandemiei

În plină pandemie de coronavirus, afacerea Matildei Pascal Cojocărița a explodat. Impact.ro a aflat câți bani câștigă artista lunar, dar și din ce anume.

Matilda Pascal Cojocărița a avut o viață de poveste

La începutul anilor 80”, Matilda Pascal Cojocărita era considerată una dintre vocile de aur ale muzicii românești, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România. Înaltă, cu un păr superb, ochii albaștri și un trup tras ca prin inel, interpreta de muzică populară era o prezență care nu avea cum să treacă neobservată. La dobândirea celebrității au contribuit modestia și bunul simt, dar mai ales umorul de care a dat mereu dovadă.

EXCLUSIV Matilda Pascal Cojocărița a dat lovitura în perioada pandemiei! Câți bani câștigă și din ce

Dacă pe plan profesional se poate mândri cu o carieră de excepție, și viața personală a acesteia este una de poveste. Matilda Pascal Cojocărița a fost căsătorită cu un rugby-ist, cu care are și un fiu, lângă care a fost profund nefericită. Sătulă de violența fizică și verbal a bărbatului, artista și-a luat copilul și a fugit în celălalt capăt al țării, acolo unde a început o poveste de dragoste cu un coleg de scenă, violonistul Ștefan Cigu.

A vândut 100.000 de covrigi pe perioada pandemiei!

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 30 de ani, iar interpreta de muzică populară a mărturisit mereu că se simte iubită și apreciată de către soțul ei. În urmă cu mai bine de zece ani, cei doi au decis ca o parte din banii câștigați să îi învestească într-o afacere. Astfel, ei și-au deschis o mica brutărie în Buzău, unde au început să producă și să vândă covrigi. Afacerea a fost una de succes, iar după câțiva ani, Matilda Pascal Cojocărița a decis să își mărească numărul de brutării.

Mai mult, în perioada de pandemie, în care majoritatea artiștilor s-au plans că după anularea spectacolelor au rămas fără niciun fel de sursă de venit, frumoasa cântăreață răsuflă ușurată. Ea nu numai că nu are probleme financiare, însă a și avut un profit frumos din afacerea sa, care nu mai este una tocmai mică. Astfel, în ultimele luni, ea a vândut peste 100.000 de covrigi, la un preț de 2 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI