EXCLUSIV Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu toată familia lui

EXCLUSIV Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu toată familia lui

Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Întreaga familie a antrenorului s-a infectat cu virusul, însă acesta a ieșit negativ la toate testările făcute la clubul FK Gaziantep.

Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19

Perioadă grea pentru fostul mare rapidist, Marius Șumudică, după ce toată familia acestuia a fost testată pozitiv cu COVID-19. Mama, tatăl, soția, fiica, sora, cumnatul (antrenorul Bogdan Andone -FOTO) și nepoții sunt pozitiv și se află în izolare la domiciliu. Momentan, toți au simptome ușoare. Antrenorul echipei FK Gaziantep nu are coronavirus:

“Fiul meu este cu mine, nici unul nu avem nimic. Am fost testat de foarte multe ori, așa este protocolul aici, în Turcia. Toate testele au ieșit negative. Dar, din păcate, întreaga mea familie care se află în România are covid-19. Până acum, toți au avut simptome ușoare – dureri musculare, în primul rând. De ieri au început să își piardă gustul și mirosul. Sunt foarte îngrijorat, în special pentru părinții mei. Sper să trecem cu bine peste această perioadă”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Impact.ro.

EXCLUSIV Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu toată familia lui
Antrenorul Bogdan Andone are covid-19

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Marius Șumudică

Primul care a contactat virusul ar fi fost nepotul lui Marius Șumudică, fotbalist la echipa de juniori de la FC Voluntari. Ținând cont de faptul că puștiul merge numai la antrenamente și acasă, este foarte posibil ca el să se fi îmbolnăvit chiar de la club. Gigi Becali i-a sărit imediat în ajutor lui Marius Șumudică pe care l-a sunat, spunându-i: ”Tu vezi-ți liniștit de treabă acolo, că am eu grijă aici de familia ta”. Astfel, patronul FCSB a luat legătura direct cu familia antrenorului, oferindu-le medicamente și asistență medicală. Gestul lui Becali este unul de-a dreptul măreț, dacă ținem cont de faptul că el și Șumudică au o relație pur amicală și nu au colaborat niciodată în mod direct:

“Un om de milioane. Îi mulțumesc mult pentru sprijin și ajutor, chiar a fost un gest la care nu mă așteptam”, ne-a mai spus Șumudică.

Gigi Becali vrea să aducă medicamente pentru bolnavii de Covid-19

EXCLUSIV Marius Șumudică, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu toată familia lui
Familia lui Marius Șumudică, diagnosticată cu Covid-19

Reamintim faptul că Gigi Becali deține o clinică medicală, Imunomedica, dotată cu unele dintre cele mai performante echipamente din lume. Latifundiarul a declarat zilele trecute faptul că a demarat deja procedura de achiziție a unor medicamente speciale anti-covid:

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul sau -Doamne fereşte!- să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie? Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI