Marius Şumudică, atacat de preşedintele lui Denizlispor! A aruncat cu o sticlă după el! Cum a răspuns românul

Marius Şumudică are rezultate apreciate în acest sezon din campionatul Turciei

Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, a câştigat pe terenul lui Denizlispor, 1-0, în etapa a 30-a a campionatului din Turcia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vural, în minutul 24, din pasa lui Alexandru Maxim. Alin Toşca a fost integralist pentru oaspeţi, în vreme ce Maxim a fost schimbat în minutul 88. Gaziantep a urcat pe locul 9 în Turcia, cu 38 de puncte, în vreme ce adversara de ieri este pe 12, cu 32 de puncte.

Marius Şumudică nu a fost deranjat de incident: „Înţelegem frustrarea lor”

Marius Şumudică a fost în centrul unui scandal imediat după fluierul final al partidei. Antrenorul român s-a dus spre tribuna oficială, unde era şi başkanul lui Gaziantep, pentru a-i dedica victoria. Gestul lui Şumudică nu i-a picat deloc bine preşedintelui celor de la Denizli, care a aruncat cu o sticlă de apă în direcţia antrenorului român. Apoi a încercat să ajungă pe teren, dar a fost blocat de ceilalţi oficiali ai gazdelor.

„Noi ne-am bucurat pentru victorie. Este una imensă pentru noi deoarece cu ea, practic, ne îndeplinim obiectivul. Başkanul nostru este lîngă noi, ţine foarte mult la echipă şi ne-am bucurat că am învins. Este normal ca adversarul să fie foarte nervos, mai ales că a intrat în hora retrogradării, aşa că înţelegem frustrarea lor. Bucuria mea este prea mare ca să fiu supărat pentru acest incident. Deranjant, e adevărat”, a explicat Şumudică pentru Digi Sport.

Istanbul BB este pe primul loc în Super Liga din Turcia, cu 60 de puncte, urmată de Trabzonspor, la două lungimi distanţă. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Sivasspor, cu 53 de puncte. Urmează, în această ordine, Galatasaray (52), Beşiktaş (50) şi Fenerbahce (46). Toate aceste echipe au disputat 29 de partide în campionat. Marius Şumudică are rezultate bune la Gaziantep, iar conducerea clubului a anunţat deja că românul va fi păstrat şi pentru sezonul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI