EXCLUSIV Mario Iorgulescu a fost găsit de Poliție, urmează să fie prins! Unde se ascunde, încercând să scape de mandatul de arestare european

EXCLUSIV Mario Iorgulescu a fost găsit de Poliție, urmează să fie prins! Unde se ascunde, încercând să scape de mandatul de arestare european
Mario Iorgulescu a fost găsit

La numai două zile de când Tribunalul București a anunțat trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu pentru omor, playtect.ro a aflat unde s-ar ascunde fiul președintelui LPF, dar și ce ar urma să se întâmple cu acesta.

Scos din țară în mare secret de familie!

În urmă cu un an, inconștiența lui Mario Iorgulescu avea să schimbe, pentru totdeauna, viața unei familii din București. În noaptea fatidică de 7 spre 8 septembrie, fiul președintelui LPF avea să se urce în mașina primită cadou de la tatăl său, un Aston Martin, în valoare de 250.000 de euro, cu care a gonit pe bulevarde cu o viteză amețitoare: 200 km/h.

Acesta nu a respectat nicio culoare roșie a semaforului, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Audi, care se afla staționat la semafor, așteptând culoarea verde. Impactul a fost unul nimicitor, iar tânărul aflat în cealaltă mașină, Dani Vicol, în vârstă de 27 de ani, s-a stins din viață pe loc. Mario Iorgulescu a ieșit din mașină pe propriile picioare și a fost preluat de o ambulanță. La spital, el a avut nevoie de o intervenție chirurgicală după ce, spuneau medicii, starea lui s-ar fi înrăutățit. Tânărul a fost mai apoi scos din țară în mare secret și dus la o clinică privată din străinătate.

Mario Iorgulescu a fost găsit
Mario Iorgulescu a fost găsit

Mario Iorgulescu a fost găsit în Italia și urmează să fie arestat

Timpul a trecut, dar pentru moartea tânărului, tată a doi copii, nu a răspuns nimeni. Gino Iorgulescu și soția sa trimiteau pe atunci un comunicat presei, în care se victimizau pentru linșajul mediatic al fiului lor, iar apoi toată familia a dispărut în ceață. Pe numele lui Mario a fost emis și un mandat european de arestare, care nu a
putut fi pus în aplicare până în acest moment, pentru că beizdadeaua, un obișnuit al cluburilor de noapte, a fost pur și simplu de negăsit.

În urmă cu două zile, Tribunalul București a anunțat că Mario Iorgulescu va fi trimis în judecată pentru omor, iar surse judiciare ne-au declarat că s-a aflat locația acestuia și că va ajunge după gratii cât de curând: “Mario Iorgulescu se află în Italia, dar nu într-un spital. Poliția din Italia au primit ordinul de arestare, însă încă nu l-au pus în practică, nu știm nici noi de ce. Conform procedurilor, acum, că a fost trimis în judecată, italienii ar trebui să îl aresteze și să îl extrădeze pe inculpat în cel mai scurt timp. Noi sperăm că este vorba de o săptămână, două, însă nu ține de competența noastră”, ne-au declarat aceleași surse.