Exclusiv! Maria Ilioiu, redusă la tăcere de patronii Kanal D. Detalii nebănuite din culisele emisiunii Bravo, Ai Stil! Celebrities

Maria Ilioiu, redusă la tăcere de patronii Kanal D. Detalii din culisele Bravo, Ai Stil! Celebrities

Maria Ilioiu, ispită de la ”Insula Iubirii”, a făcut ravagii la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, chiar dacă a stat foarte puțin în emisiune, părăsind prima competiția. Mai mult, după ce și-a descărcat furia legată de nedreptățile care s-au întâmplat la Kanal D pe contul său de YouTube, roșcata a fost redusă la tăcere de patronii postului turcesc.

Detalii din culisele Bravo, Ai Stil! Celebrities. Maria Ilioiu, redusă la tăcere de patronii Kanal D

Maria Ilioiu a acceptat propunerea celor de la Kanal D pentru a participat la ”Bravo, Ai Stil! Celebrities”, dorind o nouă experiență televizată în viața ei, după ”Insula Iubirii”, emisiune în care a declarat că nu va mai călca. La început, roșcata spunea că a venit să își demonstreze calitățile vestimentare, apărându-și opiniile cu orice preț în ceea ce privește alegerile sale în materie de styling, lucru care s-a întâmplat. Tot ele, alături de puținele voturi primite din partea publicului, au propulsat-o prima din competiție. După eliminare, Maria a postat mai multe videoclipuri pe canalul ei de YouTube, în care a povestit admiratorilor ei cum este, de fapt, concursul de la Kanal D.

Exclusiv! Maria Ilioiu, redusă la tăcere de patronii Kanal D. Detalii nebănuite din culisele emisiunii Bravo, Ai Stil! Celebrities
Maria Ilioiu, la Bravo, ai stil

Roșcata nu a adus nicio laudă competiției, susținând că acesteia i s-au tăiat la montaj momente din finalul ei în competiție. Mai mult, ispita spune că este un show regizat, lucru susținut de Sabin, un prieten venit în public pentru a o sprijini. Băiatul a spus, într-o înregistrare video, că le-a surprins pe Ilinca Vandici, gazda emisiunii, și Raluca Bădulescu, jurat, conversând despre prietena sa.

Amendă de 100.000 de euro?

„Raluca Bădulescu către Ilinca a spus: ‘auzi, vezi că asta nu e proastă. A dus-o creierul și știa că o să o dăm afară.’
Ilinca către Bădulescu: ‘Mă, fată, nu știam cum să o mai dăm afară. I-am zis de atâtea ori – porțile se deschid pentru tine – ‘”, a povestit Sabin.

Activitatea de pe YouTube i-a fost sancționată. Potrivit surselor Impact.ro, la câteva zile distanță de ultimele mărturisiri făcute în mediul online, Maria a primit o notificare din partea trustului Kanal D, prin care i s-a readus în vedere că existe unele clauze în contract, conform cărora, dacă aduce prejudicii de imagine show-ului, va primi o amedă de 100.000 de euro. Cum ispita nu dispune de această sumă, pe canalul ei s-a lăsat liniștea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI