EXCLUSIV Legătura strânsă dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1 încasează bani frumoși de pe urma ei

EXCLUSIV Legătura strânsă dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1 încasează bani frumoși de pe urma ei
Legătura încă strânsă dintre Răzvan Simion și Lidia Buble

Și-au spus adio după cinci ani de iubire, dar fac, în continuare, bani, unul pe spatele celuilalt. Impact.ro a aflat care este comisionul pe care Răzvan Simion îl percepe Lidiei Buble pentru a o impresaria.

Și-au spus adio, dar sunt mereu împreună!

În urmă cu o lună, Răzvan Simion făcea pe canalele de socializare un anunț șocant, care i-a lăsat muți de uimire chiar și pe aorpiați. El și Lidia Buble și-au spus ADIO după cinci ani de iubire. Matinalul de la Antena 1 nu a oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii, limitându-se la a spune că artista pur și simplu nu mai era fericită lângă el. În realitate, conform surselor Impact.ro, Lidia ar fi fost dezamagită de faptul că Răzvan nu a făcut nimic din ceea ce i-a promis.

Mai exact, el nu a făcut niciun pas concret nici pentru a se converti la religia penticostală și nici nu a cerut-o de soție. După o perioadă de două luni în care nu s-au văzut, ea aflându-se la familia ei la Oradea, cei doi au dat nas în nas la filmările noului videoclip al artistei. De atunci, au fost nevoiți să petreacă mult timp împreună, ținând cont că prezentator TV este managerul fostei sale iubite. Mai exact, el se ocupă de agenda ei de concerte, el stabilește tariful pentru fiecare spectacol în parte, precum și toate contractele acesteia de imagine.

Legătura strânsă dintre Lidia și Răzvan.
Legătura strânsă dintre Lidia și Răzvan.

Răzvan încasează 15% din valoarea contractelor Lidiei Buble

Așa cum chiar Răzvan a anunțat la momentul anunțării separării, drumurile lor s-au despărțit numai din punct de vedere personal, profesional continuând să lucreze
împreună. Astfel, la un simplu calcul, putem observa că vedeta Antenei 1 va face, în continuare, bani frumoși de pe urma Lidiei. Pentru o reprezentație de 40 de minute, artista încasează între 2000 și 2800 de euro, în funcție de locație și oraș.

Ținând cont că impresarul încasează 15% din fiecare contract, putem deduce că Răzvan are un onorariu cuprins între 300 și 420 de euro/concert. Desigur, pentru că locuiau împreună, iar veniturile, cel mai probabil, erau la comun, este de la sine înțeles că, atâta timp cât au format un cuplu, toți banii au întrat în casă, nu au fost încasați separat.