EXCLUSIV Lacrimi și durere pentru Naomi. Ce s-a ales de faimosul transsexual, după ce a rămas fără un leu în buzunar și fără iubit

de: Alexandra Chivu
02 02. 2020

13 eșecuri la Festivalul Mamaia, o orientare intimă diferită de cea considerată normală în România, primită cu îndoială de popor, transsexualul Naomi a plecat în străinătate, în urmă cu mulți ani. Lacrimi și durere, căci eșecul a revenit în viața ei. Prezentul o înfățișează fără iubit și fără bani.

Faimosul transsexual Naomi. Ce s-a ales de ea după ce a rămas fără un leu în buzunar și fără iubit

Născută Florin Moldovan (42 de ani), cunoscută sub numele de scenă Naomy sau Naomi, este cântăreață, compozitoare și actriță transsexuală de etnie romă. S-a născut de sex masculin și a crescut într-un orfelinat situat în Luduș până la 15 ani, unde a absolvit și școala. Începutul i-a fost precum parcursul, iar numărul 3 pare că i-a fost ghid. La 3 zile după naștere a fost abandonată într-un șanț, s-a aventurat în muzică și lumea mondenă a Capitalei și a încercat de 13 ori la Festivalul Mamaia, însă fără rezultat.

Naomi – Florin Moldovan

În perioada septembrie 2014 și februarie 2015 a încercat să se sinucidă din cauza insecurității și insucceselor pe plan profesionat și personal. Prima dată prin tăierea venelor, apoi luând un pumn de medicamente. În urmă cu câțiva ani, a ales pentru o perioadă mai lungă de timp calea străinătății, numită de această dată Suedia.

Cum trăiește azi?

Naomi a plecat cu iubitul ei, Cristi. În 2014, s-a scris despre bărbat că a cunoscut-o pe Naomi într-un tramvai, în Germania, și a plăcut-o din prima clipă. Naomi practica la acea vreme, fiind plecată acolo din 2009, cea mai veche meserie. Datorită lui Cristi a renunțat la prostituție și și-a găsit un loc de muncă decent. 2020 o găsește pe Naomi ca la începuturi: singură și fără bani. Deși avea o relație serioasă cu bărbatul, acesta a părăsit-o. A rămas, totuși, în Suedia și se descurcă de pe o zi pe alta.