EXCLUSIV La 4 ani după ce fiul ei a fost găsit mort, Elena Cârstea încă trăiește o dramă. Ce s-a întâmplat după decesul acestuia

EXCLUSIV La 4 ani după ce fiul ei a fost găsit mort, Elena Cârstea încă trăiește o dramă. Ce s-a întâmplat după decesul acestuia

Elena Cârstea și soțul ei nu cunosc nici acum motivul pentru care fiul lor s-a stins din viață. Nici până astăzi nu au aflat adevărata cauză, iar cei doi trăiesc o adevărată dramă de-atunci.

A avut nevoie de psiholog după moartea fiului său

În 2016, Elena Cârstea anunța pe conturile sale de socializare faptul că fiul ei vitreg, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață la numai 30 de ani:

“Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiati de durere”, scria artista, în urmă cu patru ani.

EXCLUSIV La 4 ani după ce fiul ei a fost găsit mort, Elena Cârstea încă trăiește o dramă. Ce s-a întâmplat după decesul acestuia
Elena Cârstea nu știe nici astăzi adevărata cauză a decesului

Potrivit informațiilor de atunci, tânărul a fost găsit fără suflare în casa în care locuia cu chirie. Inițial, s-a spus că ar fi fost vorba despre un simplu infarct. Familia nu a putut accepta acest lucru, ținând cont de faptul că Brett era un tânăr perfect sănătos, care practica sportul.

Mai apoi, prietenii acestuia au povestit faptul că tânărul își injecta heroină. Cel mai probabil, a murit din cauza unei supradoze.

Nu se știe nici până acum de ce a murit fiul vitreg al Elenei Cârstea

Nici această ipoteză nu a fost acceptată de Elena Cârstea și soțul ei, pentru câ tânărul fusese internat într-o clinică de dezintoxicare, pentru a trata dependența de droguri și alcool. De altfel, el a murit la numai șase luni de la ieșirea din clinică. Familia susținea că el era “curat”, că avea serviciu stabil și o iubită de care este foarte îndrăgostit:

”Avea visuri mărețe și iubea viata. Destinul lui s-a încheiat însă tragic, pentru că, în urma cu câțiva ani, a decis să încerce heroina. Credea că va fi o singură dată. Dar din moment ce acea ușă a fost deschisă, lui i-a fost imposibil să o mai închidă. Sper că tinerii care vor citi asta vor înțelege pericolul pe care îl reprezintă drogurile. Vă rog să întelegeți că nu veți știi niciodată daca drogul pe care intenționati să-l luați este cel care vă va deschide acea ușă”, declara soțul artistei în 2016.

Polițiștii au deschis o anchetă după ce prietenii lui Brett au declarat faptul că tânărul cumpărase cu doar o o zi înainte heroină de la un dealer:

”Și-a injectat altceva, un drog care l-a otravit, l-a omorât. Spunea mereu despre el că e un om distrus, că nu poate învinge viciul, că nu crede că va mai fi vreodată om. S-a injectat şi la câteva ore a murit”.

Din păcate însă, ancheta poliției nu a reușit să facă lumină în acest caz. Elena Cârstea și soțul său vor trebui să trăiască mereu cu trauma de a nu ști cu exactitate de ce a murit fiul lor, dacă a fost un infarct sau dacă tânărul chiar reîncepuse să se drogheze, dar se ascundea foarte bine de ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI